Till minne av Bengt "Multi" Maltesson

Mål: 10 000 krUppnått 10 sep 2013
Insamlat totalt hitills: 58 977 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskningMål: 10 000 kr

Ingrid 22 aug 2019

Ingrid

Idag är det 6 år sedan du lämnade oss i stor sorg o saknad. Det är många som saknar dig, min älskade livskamrat❤️/Ingrid

Lotta Jönsson 22 aug 2018

5 år av saknad

Idag tänder vi ett ljus för dig vår saknade Multi. NP Nilssons

Inger Lehrman 22 aug 2018

2018-08-22

Fortfarande saknad av många, många arbetskamrater. Du finns i vårt minne för alltid.

Ingrid 21 aug 2018

Saknad

Nu (22/8 2013) har det gått 5 år sedan du lämnade oss. Saknaden är fortfarande stor. Men ditt minne lever i oss. Vi ses igen nån gång någonstans. ❤️ Din Ingrid

Ingrid 01 feb 2017

Multi 60 år

I morgon den 2 februari skulle du fyllt 60 år. Tänker: Om du levt, vad hade du gjort då? Tänker tillbaka på din 50 års fest i trädgården. Kan inte låta bli att le. Det var ett j..la party. Saknar dig fortfarande och tänker på dig varje dag. Men livet måste går vidare. DU finns i mitt hjärta för alltid!!!!!!!!

Lotta Jönsson 22 aug 2016

Rapporterat inlägg

Kramar till er idag!

En stor kram till Ingrid, Roger och Niklas idag när det är årsdagen. Vi har satt en blomma från oss på NPN och saknaden är stor efter vår Multi. Förstår att Multi skulle vara världens stoltaste Farfar om han hade fått vara med oss.

Ingrid Maltesson 22 aug 2016

Rapporterat inlägg

Ingrid Roger Niklas

Idag är det 3 år sedan vi miste vår älskade Multi. Vi saknar honom på många olika sätt. Men vi har varandra. Och sen har vi blivit en till i familjen. Lilla Molly kom till oss genom Niklas o Clara. Hon är en månad nu och jättefin. Multi hade varit en stolt farfar!

Ingrid Roger Niklas 06 jul 2016

Rapporterat inlägg

Ingrid Roger Niklas

Vi sålde en grej i din älskade "länga". Pengarna sätts in här till minnet av dig. Saknar dig !!!!!

Lotta Jönsson 01 feb 2016

Rapporterat inlägg

Tänker på dig Multi!

I morgon skulle du blivit 59 år, mina tankar går till dig och din kära hustru Ingrid samt dina fina söner Roger och Niklas

Ingrid 31 jan 2016

Multi 59 år

På tisdag den 2 februari skulle du fyllt 59 år. Grattis till dig där uppe i himlen. Jag saknar dig så, min älskling.

Ingrid 21 dec 2015

TACK

God Jul o Gott Nytt År alla vänliga givare till Multis minnesfond. Saknaden är fortfarande stor. Var rädda om varandra!

Gunder Jönsson 24 aug 2015

Vännen Bengt "Multi"

Ofattbara två år har gått sedan du lämnade oss och ändå känns det som igår. Det är en fantastisk bild av dig på den här sidan, där du står med den fina medaljen om halsen och ser så vital och stark ut ut. Den bilden av dig vill jag ha kvar i mitt minne.

Mats Dahlgren 23 aug 2015

Rättelse:

Skall naturligtvis vara ''inte'' mellan du och är i min text

Mats Dahlgren 21 aug 2015

Rapporterat inlägg

Mats Dahlgren

Har fortfarande efter två år inte riktigt förstått att du är med oss, men ofta känns det som du ännu är närvarande. Jag lärde mig så mycket av dig, visdomsord, goda råd vid svårigheter både gällande jobb och privat. Saknar dig oerhört mycket. Har inte många år kvar att arbeta, och när jag en gång sitter i min gungstol på ålderns höst kommer du vara den person jag starkast påverkats av. Vi ses!

Lotta Jönsson 21 aug 2015

Saknar dig Multi

Vi som var dina arbetskollegor saknar dig verkligen mycket och tänker ofta på dig.

Ingrid 21 aug 2015

Ingrid

Två år av stor sorg o saknad......

Ingrid 26 apr 2015

TACK

Stort tack till dig Roger. Ni är fantastiska alla på NP, som kommer ihåg min underbara man.

Roger Anderek 24 apr 2015

Saknar dig Multi!

Hedrar ditt minne genom att jag skänker min bonus från NPN till din minnesfond!

Ingrid 16 apr 2015

Ingrid

JAG SAKNAR DIG!!!!!!!!

Lotta Jönsson 02 feb 2015

Tänker på dig på din födelsedag!

Idag går tankarna till dig Multi som skulle fyllt 58 år idag. Vi tänker även på din fina familj, Ingrid, Roger och Niklas. En stor kram till er från oss på NPN.

Ingrid 30 jan 2015

Födelsedag

Den 2 feb. skulle du fyllt år. Jag och sönerna tänder ljus för dig på graven. Sorgen och saknaden är fortfarande stor. Du har lämnat ett stort tomrum efter dig. Du ska veta att vi kämpar! Med stor kärlek från oss................

Lars-Olof 26 nov 2014

Rapporterat inlägg

Saknar dig Multi!

Vi hade ett kassaskåp på huvudkontoret som auktionerades ut till högstbjudande. Jag vann auktionen så nu har jag satt in pengarna plus lite till i din minnesfond.

Sofia 15 nov 2014

Ett bidrag efter gåsamiddagen

Efter den traditionsenliga gåsamiddagen blev där pengar över. Du var saknad av oss!!

Ingrid 21 aug 2014

Min älskling

Ett år av stor sorg och saknad. Vi hör dina ord: " När morgondagen börjar utan mig, försök då att förstå, att en ängel kom och kallade mig vid namn och tog mig vid handen och sa att min plats var redo, i himlen ovan jorden, och att jag måste lämna bakom mig alla dem jag älskar. Men när jag vände mig om för att gå bort föll en tår från mitt öga". Multi, min älskade, DU finns i våra hjärtan för alltid.

Gun 11 jul 2014

Rapporterat inlägg

Så mycket kärlek

strömmar när jag läser igenom inläggen och det berör mig djupt. Jag beklagar sorgen till alla anhöriga och andra som kände denna man. Livet är inte alltid rättvist för det verkar ofta som de goda och omtyckta går för tidigt. Av det som skrivits förstår jag att "Multi" hunnit med mycket i sitt liv. Kanske åtskilligt mer än de som får leva åtskilliga år mer.

Ingrid 22 jun 2014

Rapporterat inlägg

TACK

Tack till alla underbara och stöttande personer. Vi hade alla en gemensam punkt. Och det var Multi!! Tänk så mycket avtryck han gjorde hos oss. Visst saknar vi honom enormt mycket, men vi får inte glömma att prata om hur mycket han gjorde. Allt vi gjorde tillsammans och alla råd han gav till alla han mötte. För att inte tala om "buset". Och ibland var han en riktig retsticka. Fortsätt prata med honom! Han lyssnar fortfarande...... Från en som alltid har honom med sig.

Ulrika 16 jun 2014

Rapporterat inlägg

Saknad...

Det finns en saknad, som alltid stannar. Det finns en saknad, som aldrig ger sig av. Det finns en saknad, som alltid blommar. En sådan saknad har jag...

Ingrid 22 apr 2014

Rapporterat inlägg

SAKNAD!

Jag saknar dig, min älskling......... Din Ingrid

Lotta Jönsson 16 apr 2014

Omtänksamt av Johan!

Idag fick jag besked att Johan Svensson som jobbar hos oss med reklamationer valt att skänka sin bonus som han skulle få av NPN. Han önskade att beloppet skulle sättas in på Multis minnesfond. Fint av honom!

Lotta Jönsson 05 mar 2014

Vi på NPN kämpar på med insamling till fonden.

Istället för julgåva till våra företagskunder så har vi valt att sätta in gåvor på minnesfonden av vår käre "Multi". Jag har dessutom haft lite auktion på diverse saker. Till jul fick jag en Paradisask av en leverantör. Denna valde jag att auktionera ut bland NP-anställda och sista budet var på 550 kr av Fredrik Olsson. För någon vecka sedan hade vi ett knivset som bjöds ut och detta bjöd Ulrika Johansson högst på med 600 kr. Lite fler saker har jag som skall bjudas ut till anställda. Detta är ett fint sätt att minnas "Multi", mannen som älskade att göra affärer!!!

Ingrid 03 mar 2014

Saknad

Det går inte en dag utan saknad. Tomheten är stor. Du fyllde mitt liv med så mycket. All din kärlek, ditt stöd och trygghet. Jag skulle så gärna vilja ge dig en stor kram. Jag bär dig med mig i mitt hjärta för alltid. Din Ingrid

Ines Johansson 03 mar 2014

Mitt älskade barn

Inlägg från den 2 februari: Du fick inte uppleva din 57 årsdag, men idag sitter vi i ditt kära hem och tar fram alla vackra minnen som du givit oss. Sorgen o saknaden gör fortfarande ont. Din mor

Hansson 02 mar 2014

Hansson

Forever lost.... But not in our hearts !

Ellinor 06 jan 2014

Rapporterat inlägg

Ellinor

" När en blomma bryts av i sin vackraste blom Då blir marken så trist och så fruktansvärt tom... Men kanske ändå att det någonstans finns en äng eller undangömd skreva, dit blommor som brutits för tidigt får komma och fortsätta andas och dofta och blomma och leva..."

NP Nilsson 18 dec 2013

Rapporterat inlägg

Årets julkort till våra hantverkare

Istället för julklapp till våra kunder så ger vi i år en gåva till minnesfonden. Med familjens samtycke fick Multi pryda årets julkort till våra hantverkare.

Maria Olborg 05 dec 2013

Rapporterat inlägg

Tack!

Jag vill tacka er familj som tar så väl hand om mitt barnbarn och även för den fantastiska son du uppfostrat. Han har hjälpt mig så otroligt mycket med mitt hus på Mellbystrand. Tack!

Familjen Lindqvist i Killeröd 23 nov 2013

Rapporterat inlägg

Familjen Lindqvist i Killeröd

3 månader har gått, och vi har fortfarande inte förstått, att multi inte längre finns, men hans glada sätt vi minns. Tänker på er, hans nära och kära.

Linus och Elin 23 nov 2013

Rapporterat inlägg

Linus och Elin

Ett ljus för tomten vår

Ingrid 17 nov 2013

Rapporterat inlägg

Fam. Göranssons gåsmiddag

Familjen Göranssons (Ingrid född Göransson) årliga gåsmiddag gick av stapeln lördagen den 16 nov. Tomrummet efter vår pappa, make, svärson, svåger, morbror Multi går inte att ersättas. Men vi gjorde som Multi hade velat. Vi åt, drack, lekte, tävlade, skrattade och busade. Vi samlade även in lite slantar till minnesfonden under kvällen. Tack min underbara familj för ert stöd // Ingrid

Mor Ines 14 nov 2013

Min son

Mitt älskade barn Bengt (Multi). Saknaden är svår! Att inte längre få uppleva din godhet och glädje som du givit mig. Men jag är så innerligt tacksam för alla år när du stöttade mig då din far var sjuk och jag vårdade honom hemma. Tack av hela mitt hjärta! Din mor Ines

Inger 02 nov 2013

Rapporterat inlägg

Tankar

Många tankar idag till Ingrid, Roger och Niklas. Så mycket som jag och alla andra arbetskamrater saknar Multi, så kan jag bara föreställa mig er saknad. Inte en dag går utan att någonting påminner om honom. Alltid glad, klok, förstående, uppmuntrande, busig och full i fanken.. Saknar våra samtal. Vi hade mycket gemensamt både vad det gäller hälsoproblem och värderingar. Många djupa samtal som slutade antingen i skratt eller tårar. Men i all sorgen är jag ändå på något sätt övertygad och hjälpt av att Multi nu sprider glädje någon annanstans. Helt säkert finns det några änglar som just nu vrider sig av skratt åt hans skämt.

Mats Kristiansson 02 nov 2013

Rapporterat inlägg

Svåger

Tack för alla goa minnen. SAKNAR DIG!!! Mats

Mats Dahlgren 01 nov 2013

Rapporterat inlägg

Hågkomster

Lärde känna Multi 1980 då jag började på Köpmansgatan 105 i Båstad. Han blev min mentor och läromästare inom järn och byggvaror, han hade ett enormt tålamod och överseende med alla de misstag och fel man begick under den första " svåra" tiden. Har aldrig träffat någon som honom och förmodligen kommer jag aldrig möta någon som han i framtiden heller. Han hade dessutomnen livsåskådning som var så sund, ibland till gränsen till religiös i dess mest positiva mening. Vi pratade ofta om livet och meningen med detsamma (kunde ta lång tid) och efteråt känd man sig pånyttfödd. Han var ett energiknippe som förmedlade energi till sina närmsta och man var fylld av energi efter hans ". predikan". Saknar honom oerhört, jobbet är inte lika kul längre, vi hade så mycket gemensamt med jobb, privatliv och livsproblem. Saknar dig enormt.

Lotta 31 okt 2013

Rapporterat inlägg

Saknad

Igår så var ni några stycken som besökte Multis grav. Alla på kontoret kunde inte deltaga vid begravningen utan nu fick de möjlighet till ett avsked vid graven. Vi lade ner ett vackert hjärta och tände ett ljus för honom där. Det fanns en text på hjärtat "saknad" och det är så vi känner att vi verkligen saknar Multimannen. Tänker mycket på hans omtanke om oss alla och även på allt härligt bus han ställde till med.

Lena "knä" 27 okt 2013

Rapporterat inlägg

Lev livet

När vi möttes av beskedet att Multi inte längre fanns med oss så kändes det så overkligt, och det gör det ännu idag! Jag hörde några ord häromdagen, då jag tänkte på Multi. "Idag är livet, det enda livet som du säkert har så gör det mesta av dagen!" Är det något jag har lärt mig av Multi så är det just detta! Även om jag tyvärr inte tagit det till mig ordentligt förrän Multi dog, det var först då jag insåg hur snabbt det kan gå! Tack Multi för alla skratt och kloka ord under de 10 år jag fick äran att känna dig!

Niklas 22 okt 2013

Rapporterat inlägg

Niklas

"Inte en dag utan längtan Inte en tanke utan saknad Vi minns den dagen som igår Den dagen vi aldrig förstår" "Den bästa av fäder vi fick, men du släppte taget och gick. Till himlen upp du for, kvar på jorden är vi dina barn och vår mor. Såren efter saknaden som nu våra hjärtan bär kommer alltid att sitta där. Allt du gett oss här i livet är mycket mer än någon tagit förgivet. Vi älskar och saknar dig"

Ingrid 06 okt 2013

Rapporterat inlägg

TACK

Tack alla snälla medmänniskor. Jag är så tacksam för alla bidrag till Hjärt Lungfonden. Tänk om bara en familj slipper denna enorma smärta att mista någon. Kan vi tillsammans rädda någon genom ett bidrag, känns det bra. Jag saknar min älskade Multi så mycket!!!! Kram till er alla där ute och var rädda om varandra. Multis livskamrat Ingrid.

Skriv nytt inlägg

De fält som måste fyllas i är markerade med (obligatoriskt)