Till minne av Bengt "Multi" Maltesson | Hjärt-Lungfonden

Till minne av Bengt "Multi" Maltesson

Mål: 10 000 krUppnått 10 sep 2013
Insamlat totalt hitills: 57 977 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskning

Bengt "Multi" Maltesson (1957-02-02 - 2013-08-22)

Bengt har varit en tongivande medarbetare hos NP Nilsson under många år. Han började som järnhandelsbiträde på NP Nilsson i Båstad 1973 och har därefter varit bl.a. platschef i Munka Ljungby och i Båstad. De sista åren hade han en viktig roll i såväl ledningsgrupp som inköpsteam. En mer entusiastisk medarbetare än Bengt, eller Multi som de flesta kallade honom, kan man inte tänkta sig. Han var alltid engagerad i det han gjorde och hade en fantastisk förmåga att entusiasmera andra och plocka fram det bästa ur dem. Han var högt uppskattad och respekterad av både medarbetare, chefer, leverantörer och kunder. Vi är många som har fantastiska minnen från stunder då Bengt var initiativtagaren till upptåg som förgyllde tillvaron för oss som deltog. Han var en person som satte stora avtryck. Vi ska försöka ta vara på den kraft och energi han gett oss under alla år. Det är på det sättet vi hedrar honom bäst.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Bengt "Multi" Maltesson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Ingrid 01 feb 2017

Multi 60 år

I morgon den 2 februari skulle du fyllt 60 år. Tänker: Om du levt, vad hade du gjort då? Tänker tillbaka på din 50 års fest i trädgården. Kan inte låta bli att le. Det var ett j..la party. Saknar dig fortfarande och tänker på dig varje dag. Men livet måste går vidare. DU finns i mitt hjärta för alltid!!!!!!!!

Lotta Jönsson 22 aug 2016

Rapporterat inlägg

Kramar till er idag!

En stor kram till Ingrid, Roger och Niklas idag när det är årsdagen. Vi har satt en blomma från oss på NPN och saknaden är stor efter vår Multi. Förstår att Multi skulle vara världens stoltaste Farfar om han hade fått vara med oss.

Ingrid Maltesson 22 aug 2016

Rapporterat inlägg

Ingrid Roger Niklas

Idag är det 3 år sedan vi miste vår älskade Multi. Vi saknar honom på många olika sätt. Men vi har varandra. Och sen har vi blivit en till i familjen. Lilla Molly kom till oss genom Niklas o Clara. Hon är en månad nu och jättefin. Multi hade varit en stolt farfar!