Till minne av Ann Zetterberg

Mål: 10 000 krUppnått 28 feb 2014
Insamlat totalt hitills: 13 200 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskningMål: 10 000 kr

Ann Zetterberg (1948-09-22 - 2013-06-29)

Ann levde med en hjärtsjukdom i hela sitt liv.1992 genomgick hon en stor hjärtoperation där hon bl.a fick mekaniska hjärtklaffar. 2008 överlevde hon mirakulöst nog ett hjärtstopp. Trots sin sjukdom kunde hon leva ett aktivt liv. hon hade en stark livsglädje, och var en kämpe. En sommarnatt i Juni 2013 orkade hennes hjärta inte slå längre, och hon somnade fridfullt in. Hästar och resor var en stor del av hennes liv och när hon kunde kombinera de båda var hon som lyckligast. lämnar ett stort tomrum efter sig. Hon fattas oss!

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Ann Zetterberg. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Kjell 29 jun 2015

Rapporterat inlägg

Två år

Två år har gått nu. Trodde väl att livet skulle bli lättare med tiden men det känns inte så. Det har funnits tillfällen när jag trott att nu kanske det vänder men det har det inte gjort. Livet går sin gilla gång, vissa dagar riktigt bra. Vi hade tur men ändå otur. Det var så mycket mer vi skulle gjort du och jag. Livet känns inte rättvist alla gånger. Det är tomt här utan dig. Vet att du har det bra och det är en stor tröst. Kommer förbi minneslunden i kväll igen så kan vi minnas en stund... Kram älskling, vi hörs.

Anette Zetterberg 31 maj 2015

Rapporterat inlägg

Dikt

Saknad... Det finns en saknad, som alltid stannar. Det finns en saknad som aldrig ger sig av. Det finns en saknad som alltid blommar, En sådan saknad har jag...

Anette Zetterberg 31 maj 2015

Rapporterat inlägg

Mors Dag

Ännu en Mors Dag när du inte finns här! Saknade efter dig gör så ont! De som säger att tiden läker alla sår, har fel! Varför?