Till minne av Alfred Djurhed, en liten kämpe!

Mål: 20 000 krUppnått 05 jul 2015
Insamlat totalt hitills: 23 960 kr
Minnesfondens inriktning: BarnkardiologiMål: 20 000 kr

Alfred Djurhed (2014-01-03 - 2014-01-04)

Välkommen till Alfreds fond, efterlängtad, älskad och saknad. Du som läser detta känner på något sätt Karin och Carl Djurhed och vet att de fick en son, Alfred. Tyvärr ville inte Alfreds hjärta fungera så bra. Han lämnade oss redan efter ett dygn. För att hedra hans minne och för att andra barn ska få hjälp genom att forskningen går framåt ville jag, Alfreds gammelfaster, skänka en gåva som ett bevis på min beundran för hans föräldrar som kämpade vid hans sida och självklart till Alfreds minne. Tack på förhand om du/ni också vill göra det.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Barnkardiologi forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Alfred Djurhed. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Mamma, pappa, Arvid & Astrid 06 jan 2019

Lilla älskade son & storebror

5 år har gått. 5 år att lära sig leva utan dig. Fast du finns hos oss jämt. I varenda del av din mamma. Varje födelsedag känns det som jag förlorar dig på nytt när dagen är förbi. Tack för att du kom till oss, du gav oss så mycket den tiden du var här. Önskar du kommer & ser till oss ibland. Din lillebror & lillesyster är lika fantastisk som du. Hoppas Simon håller dig i handen tills vi får hålla den igen. Du finns alltid i våra hjärtan & är alltid vår älskade son som vi längtade så mycket efter. Vi älskar dig. Tills vi ses igen ses vi i våra tankar, var dag.

Helena 22 dec 2016

Glädjerik jul!

Önskar lilla ängeln och alla andra i familjen Djurhed en Glädjerik jul!

Gammelfaster Helena 05 jul 2015

Tänker på dig och alla andra änglar!

Gammelfaster har fyllt 50 och istället för present till mig blev det present till din fond. Jag hoppas pengarna ska kunna göra skillnad.