Stefan Lundgren, du finns i våra hjärtan

Insamlat totalt hitills: 2 400 kr
Mål: 5 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskningMål: 5 000 kr

Stefan Lundgren (1968-09-21 - 2012-02-14)

Den 14/2-2012, Alla hjärtans dag, kommer i framtiden ha en annan betydles för mig, vår familj och våra vänner. Denna dag orkade inte ditt hjärta mer, vi visste att ditt hjärta var svagt men ville inte tänka oss att det skulle gå så här. Du var alldeles för ung för att lämna oss. Vi är så många som saknar dig så otroligt mycket.Det är så tomt utan dig. Du var en jordnära person med ett otroligt varmt hjärta, det borde inte ha stannat. Till vår stora sorg kan vi inte få dig tillbaka, men jag hoppas att med denna fond kunna hjälpa någon att slippa gå igenom den saknad, sorg och smärta som drabbat din familj och dina vänner när du lämnat oss alldeles för tidigt. Stefan, du finns för alltid i våra hjärtan.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Stefan Lundgren. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Cecilia 23 dec 2014

Gåvor i juletid

Så var det jul igen. Vi tänker på dig. Idag firar jag våra underbara flickor jul med din familj, härligt att dom finns i mitt och tjejernas liv och vi älskar dem alla. Som ett minne av dig så valde jag att en del av julklapparna till din mamma och pappa ska vara en gåva till din minnesfond. Stefan, du har gett mig de vackraste, finaste och underbaraste flickor man kan tänka sig, fulla med trots ibland men duktiga, kloka och fulla av kärlek. Du lever i dem.

Cecilia 23 dec 2012

Saknad

Det är lille julaftonskväll. Barnen har lagt sig och jag har slagit in dom sista julklapparna, druckit lite glögg och gråtit en skvätt. Det är en så sorgsen kväll, så tyst och en otrolig saknad efter dig.

Cecilia 20 dec 2012

Snart jul

Min fina Stefan, det är snart jul och det är så tomt utan dig. Julen är en familjehögtid, du skulle ju vara här med oss och se hur förväntansfull Tilda är över att få träffa tomten. Saknade vårt årliga julbråk när granen skulle på plats och för att få den rak:). Saknar dig av hela mitt hjärta.