Räddaetthjärta.se

Insamlat totalt hitills: 1 800 kr
Mål: 500 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskningMål: 500 000 kr

Tore Tano (1937-07-13 - 2000-06-06)

Den 6 juni 2000 avled min pappa Tore. Pappa hann aldrig fylla 63 innan han dog i sömnen efter en hjärtinfarkt.

För att hedra hans minne har jag startat en kampanj som jag döpt till Rädda ett hjärta. Syftet med kampanjen är att hjälpa andra människor som direkt eller indirekt blivit drabbade av en hjärtsjukdom. Jag inledde ett samarbete med Hjärt-Lungfonden och har startat denna fond som jag ska marknadsföra genom diverse event. Förutom att stötta Hjärt-Lungfonden vill jag uppmärksamma problemen med hjärtsjukdom, dess orsaker samt hur vi själva kan förebygga dessa.

Varje sommar med start i juli 2010 ska jag genomföra ett långlopp på cykel för att uppmana människor att stötta hjärt-Lungfonden. Premiärloppet kommer jag att genomföra mellan Göteborg och Pajala, ca 150 mil på 7 dagar.

För mer information, besök www.raddaetthjarta.se.

Om jag kan rädda ETT ENDA HJÄRTA så har jag lyckats!

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Tore Tano. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Erling Waara 10 okt 2012

Min bardomsvän från begynnelsen..

Om du vill ha mer upplysningar om Tore ,då är det jag som kan ge dig detta i egenskap av en mycket nära vän med Tore och hans familj med föäidrar includerat..´ med hälsningar ew.

Elin Markusson 17 jun 2010

Betalat

..in ett bidrag nu!
Du gör det så bra Markus! Kommer inte att kunna se invigningen på Marknaden, iom att jag står inne i Sporthallen o säljer själv..

/Elin Markusson

Lotta 26 maj 2010

Lotta

Ett litet bidrag är lämnat. För en god sak!