Örjan Petersson i vårt hjärta

Insamlat totalt hitills: 3 700 kr
Mål: 10 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärtinfarkt

Örjan Petersson (1960-02-02 - 2014-10-19)

Örjan dog alldeles för tidigt pga en hjärtinfarkt. Tänd ett ljus för att hedra och ge en minnesgåva för våran älskade Örjan Petersson och för att hjälpa forskningen så att fler får leva längre... Skriv oxå gärna din hälsning till Örjan i gästboken. Tack för din omtanke och gåva!

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärtinfarkt forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Örjan Petersson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Linda 02 feb 2016

Grattis älskade pappa och morfar

Barnen visste precis vilken dag de är idag, såklart de är morfars födelsedag sa dom imorse vid frukosten och alla skulle måla teckningar till dig idag. Dom ska vi åka upp o visa dig senare idag. Grattis på din dag pappa, hoppas du får en fin dag där du är, vi saknar dig och älskar dig enormt mycke. Stoooora kramar från mig,Patrik och alla barnbarnen.

Jennifer 19 okt 2015

1 år....

1 år sen du lämnade oss. Ikväll brinner flera ljus för dig.de blir varken lättare att förstå eller att hantera känslor med tiden. Idag har min spellista bestått av Bruce Springsteen och Lars Winnerbäck men vissa låtar har jag inte kunnat lyssna på för jag har inte kunnat hantera känslor och tårar. :, ( hoppas du har de bra vart du nu är.

Linda 19 okt 2015

1 år sedan...

Ett år har gått... Lika svårt att förstå ännu, lika ont gör de fortfarande och tårarna rinner bara mer.. Tiden kommer inte läka de sår som de innebar att förlora dig älskade pappa, men jag försöker varje dag att lära mig leva med såret för i mitt hjärta finns du alltid❤️ Jag hoppas du tycker om kransarna barnbarnen valde till dig och att du känner att du har de riktigt höstfint hos dig nu och ikväll kommer vi upp hela familjen till dig o tänder för dig. Älskade pappa❤️❤️❤️