Lowe Klangs Minnesfond

Mål: 90 000 krUppnått 09 nov 2015
Insamlat totalt hitills: 95 100 kr
Mål: 100 000 kr
Minnesfondens inriktning: Plötsligt hjärtstopp

Lowe Klang (1985-06-21 - 2010-05-02)

Vår älskade Lowe avled mycket plötsligt av akut hjärtmuskelinflammation, endast 24 år gammal och fullt frisk, den 2 maj på Sveavägen efter att tillsammans med sina vänner ha varit på en härlig MC-tur i strålande solsken. Lowe levde lycklig och dog lycklig med ett så snabbt förlopp att ingen av oss riktigt har förstått vad som hände. Att Lowe var mycket omtyckt och var en stor glädjespridare bland familj, släkt, vänner och kollegor har vi fått otaliga bevis för - inte minst vid avskedstagandet och hyllningsceremonin då hundratals vänner och släktningar kom till kyrkan för att ta avsked av en älskad och uppskattad vän. Vi är tacksamma för att få ha delat 25 år med Lowe som alltid kommer att finnas med oss. Ett stort och varmt tack till er som lämnat bidrag innan Lowes minnesfond var aktiverad, ni står alla omnämnda i gästboken. Vi vill också tacka alla som på olika sätt hedrar hans minne, vår förhoppning är att minnesfonden ska bidra till forskning om akut hjärtmuskelinflammation. Lowe - du fattas oss. Familjen Klang

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Plötsligt hjärtstopp forskning. 1 ljus brinner just nu till minnet av Lowe Klang. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Elisabet Roslund 12 jan 2017

Rapporterat inlägg

Elisabet Roslund

Något vi inte vet är änglarnas hemlighet. Tror att dom har det riktigt bra och det ska vi också ha. Tänker mycket på er o på våra fina änglabarn

Lisbeth 24 dec 2016

Rapporterat inlägg

Älskade Lowe

Idag är det Julafton och vi saknar dig mer än någonsin, vi är tacksamma för alla fina minnen vi har. På bilden är du bara en liten plutt som firar Jul för först gången, omgiven av dina båda systrar som så gärna passar upp på dig. Älskade Lowe du finns i våra hjärtan Kram från mamma och pappa och Lina och Lotta med familjer.

Lisbeth Klang 04 nov 2016

Lowe - du fattas oss!

Älskade Lowe, nu samlas vi igen hela familjen och går till din grav för att tända ljus och minnas för sjätte året i rad, men det är fortfarande helt ofattbart att du borta, du finns i varje andetag och i varje hjärtslag - nu och i evighet! Vi hoppas och tror att du har det bra där du är, himlens finaste ängel!