Lowe Klangs Minnesfond

Mål: 100 000 krUppnått 21 jun 2017
Insamlat totalt hitills: 102 800 kr
Minnesfondens inriktning: Plötsligt hjärtstoppMål: 100 000 kr

Lowe Klang (1985-06-21 - 2010-05-02)

Vår älskade Lowe avled mycket plötsligt av akut hjärtmuskelinflammation, endast 24 år gammal och fullt frisk, den 2 maj på Sveavägen efter att tillsammans med sina vänner ha varit på en härlig MC-tur i strålande solsken. Lowe levde lycklig och dog lycklig med ett så snabbt förlopp att ingen av oss riktigt har förstått vad som hände. Att Lowe var mycket omtyckt och var en stor glädjespridare bland familj, släkt, vänner och kollegor har vi fått otaliga bevis för - inte minst vid avskedstagandet och hyllningsceremonin då hundratals vänner och släktningar kom till kyrkan för att ta avsked av en älskad och uppskattad vän. Vi är tacksamma för att få ha delat 25 år med Lowe som alltid kommer att finnas med oss. Ett stort och varmt tack till er som lämnat bidrag innan Lowes minnesfond var aktiverad, ni står alla omnämnda i gästboken. Vi vill också tacka alla som på olika sätt hedrar hans minne, vår förhoppning är att minnesfonden ska bidra till forskning om akut hjärtmuskelinflammation. Lowe - du fattas oss. Familjen Klang

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Plötsligt hjärtstopp forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Lowe Klang. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Kristina 07 maj 2019

Kristina

Idag är det fem år sedan mIn son Edvin drabbades av plötsligt hjärtstopp. Den här dagen då jag tänker tillbaka och känner tacksamhet för Edvin, har även blivit en dag då jag tänker på dig Lowe och din familj. Varma tankar till er jag aldrig mött, men ändå känner en form av samhörighet med. Det känns fint att få skänka en gåva till minne av just dig.

Nils & Ann-Therese 02 maj 2019

Nils & Ann-Therese

Älskade Lowe! Dagen då livet förändrades för oss alla, gör än en gång sig påmind att livet på jorden är bräckligt. Du lever i våra hjärtan för evigt!

JAN KLANG 02 maj 2019

Älskade Lowe

Idag är det 9 år sedan du lämnade oss i gränslös sorg och saknad. Du finns alltid i våra tankar, alla glada minnen och stunder du har givit spara vi i våra hjärtan. Vi vet att du har det bra där du är. Kram Mamma och Pappa