Lowe Klangs Minnesfond

Mål: 100 000 krUppnått 21 jun 2017
Insamlat totalt hitills: 100 400 kr
Minnesfondens inriktning: Plötsligt hjärtstopp

Lowe Klang (1985-06-21 - 2010-05-02)

Vår älskade Lowe avled mycket plötsligt av akut hjärtmuskelinflammation, endast 24 år gammal och fullt frisk, den 2 maj på Sveavägen efter att tillsammans med sina vänner ha varit på en härlig MC-tur i strålande solsken. Lowe levde lycklig och dog lycklig med ett så snabbt förlopp att ingen av oss riktigt har förstått vad som hände. Att Lowe var mycket omtyckt och var en stor glädjespridare bland familj, släkt, vänner och kollegor har vi fått otaliga bevis för - inte minst vid avskedstagandet och hyllningsceremonin då hundratals vänner och släktningar kom till kyrkan för att ta avsked av en älskad och uppskattad vän. Vi är tacksamma för att få ha delat 25 år med Lowe som alltid kommer att finnas med oss. Ett stort och varmt tack till er som lämnat bidrag innan Lowes minnesfond var aktiverad, ni står alla omnämnda i gästboken. Vi vill också tacka alla som på olika sätt hedrar hans minne, vår förhoppning är att minnesfonden ska bidra till forskning om akut hjärtmuskelinflammation. Lowe - du fattas oss. Familjen Klang

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Plötsligt hjärtstopp forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Lowe Klang. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Lisbeth 14 feb 2018

Du finns för alltid i mitt hjärta

Alltid älskad - aldrig glömd

Lisbeth 04 nov 2017

Så älskad och så saknad

Älskade Lowe, idag tänker vi alldeles extra mycket på dig, det är fortfarande helt obegripligt att du lämnat oss. När hela familjen samlas så står din stol tom, saknaden efter dig är gränslös. Vi vet att du finns med oss när vi samlas vid din grav idag, du himlens finaste ängel.

JAN KLANG 21 jun 2017

Älskade Lowe

Idag fyller du 32 år och kommer att fira dig i Hälsingland på midsommarafton just den dagen då du föddes. Du finns alltid ibland oss, vi tänker alltid på dig, du finns alltid i våra hjärtan för evigt. Pappa, Mamma, Lina och Lotta med familjer.