Lowe Klangs Minnesfond

Mål: 100 000 krUppnått 21 jun 2017
Insamlat totalt hitills: 101 300 kr
Minnesfondens inriktning: Plötsligt hjärtstopp

Lowe Klang (1985-06-21 - 2010-05-02)

Vår älskade Lowe avled mycket plötsligt av akut hjärtmuskelinflammation, endast 24 år gammal och fullt frisk, den 2 maj på Sveavägen efter att tillsammans med sina vänner ha varit på en härlig MC-tur i strålande solsken. Lowe levde lycklig och dog lycklig med ett så snabbt förlopp att ingen av oss riktigt har förstått vad som hände. Att Lowe var mycket omtyckt och var en stor glädjespridare bland familj, släkt, vänner och kollegor har vi fått otaliga bevis för - inte minst vid avskedstagandet och hyllningsceremonin då hundratals vänner och släktningar kom till kyrkan för att ta avsked av en älskad och uppskattad vän. Vi är tacksamma för att få ha delat 25 år med Lowe som alltid kommer att finnas med oss. Ett stort och varmt tack till er som lämnat bidrag innan Lowes minnesfond var aktiverad, ni står alla omnämnda i gästboken. Vi vill också tacka alla som på olika sätt hedrar hans minne, vår förhoppning är att minnesfonden ska bidra till forskning om akut hjärtmuskelinflammation. Lowe - du fattas oss. Familjen Klang

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Plötsligt hjärtstopp forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Lowe Klang. Ett ljus brinner i 3 veckor.

JAN KLANG 21 jun 2018

Rapporterat inlägg

I dag fyller du 33 år

Vi saknar dig mer än någonsin, du är alltid med oss i både hjärta och tanke

JAN KLANG 21 jun 2018

I dag fyller du 33 år

Vi saknar dig mer än någonsin, du är alltid med oss i både hjärta och tanke

Kristina 07 maj 2018

Minnesgåva

Idag är det fyra år sedan min son Edvin drabbades av plötsligt hjärtstopp. Det har också blivit dagen då jag tänker på dig Lowe och din familj och skänker en gåva till minne av dig.