Lowe Klangs Minnesfond

Mål: 90 000 krUppnått 09 nov 2015
Insamlat totalt hitills: 99 800 kr
Mål: 100 000 kr
Minnesfondens inriktning: Plötsligt hjärtstopp

Lowe Klang (1985-06-21 - 2010-05-02)

Vår älskade Lowe avled mycket plötsligt av akut hjärtmuskelinflammation, endast 24 år gammal och fullt frisk, den 2 maj på Sveavägen efter att tillsammans med sina vänner ha varit på en härlig MC-tur i strålande solsken. Lowe levde lycklig och dog lycklig med ett så snabbt förlopp att ingen av oss riktigt har förstått vad som hände. Att Lowe var mycket omtyckt och var en stor glädjespridare bland familj, släkt, vänner och kollegor har vi fått otaliga bevis för - inte minst vid avskedstagandet och hyllningsceremonin då hundratals vänner och släktningar kom till kyrkan för att ta avsked av en älskad och uppskattad vän. Vi är tacksamma för att få ha delat 25 år med Lowe som alltid kommer att finnas med oss. Ett stort och varmt tack till er som lämnat bidrag innan Lowes minnesfond var aktiverad, ni står alla omnämnda i gästboken. Vi vill också tacka alla som på olika sätt hedrar hans minne, vår förhoppning är att minnesfonden ska bidra till forskning om akut hjärtmuskelinflammation. Lowe - du fattas oss. Familjen Klang

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Plötsligt hjärtstopp forskning. 2 ljus brinner just nu till minnet av Lowe Klang. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Kristina Halling 07 maj 2017

Minnesgåva

Lowe, har skänkt en gåva till ditt minne idag. Tänker på dig och din fina familj. Fantastiska personer som har förmåga att sprida värme även till människor de inte ens har mött. Önskar er allt gott. Kristina

Nils& Ann-Therese 02 maj 2017

Nils& Ann-Therese

Älskade Lowe! Dagen då livet förändrades för oss alla gör oss påminda än en gång att livet är förgängligt,du lever i våra hjärtan för evigt .Många kramar!

JAN KLANG 02 maj 2017

Älskade Lowe

Idag är det sju år sedan du lämnade oss men du finns i våra hjärtan i all evighet. Vi talar om dig varje dag och när familjen samlas utbringar vi alltid din skål och vet att du är med oss i varje stund. Saknar dig och längtar efter dig, himlens finaste ängel! Du har alltid älskat bilar redan som liten.