Lowe Klangs Minnesfond

Mål: 90 000 krUppnått 09 nov 2015
Insamlat totalt hitills: 93 000 kr
Mål: 100 000 kr
Minnesfondens inriktning: Plötsligt hjärtstopp

Lowe Klang (1985-06-21 - 2010-05-02)

Vår älskade Lowe avled mycket plötsligt av akut hjärtmuskelinflammation, endast 24 år gammal och fullt frisk, den 2 maj på Sveavägen efter att tillsammans med sina vänner ha varit på en härlig MC-tur i strålande solsken. Lowe levde lycklig och dog lycklig med ett så snabbt förlopp att ingen av oss riktigt har förstått vad som hände. Att Lowe var mycket omtyckt och var en stor glädjespridare bland familj, släkt, vänner och kollegor har vi fått otaliga bevis för - inte minst vid avskedstagandet och hyllningsceremonin då hundratals vänner och släktningar kom till kyrkan för att ta avsked av en älskad och uppskattad vän. Vi är tacksamma för att få ha delat 25 år med Lowe som alltid kommer att finnas med oss. Ett stort och varmt tack till er som lämnat bidrag innan Lowes minnesfond var aktiverad, ni står alla omnämnda i gästboken. Vi vill också tacka alla som på olika sätt hedrar hans minne, vår förhoppning är att minnesfonden ska bidra till forskning om akut hjärtmuskelinflammation. Lowe - du fattas oss. Familjen Klang

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Plötsligt hjärtstopp forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Lowe Klang. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Lisbeth Klang 04 nov 2016

Lowe - du fattas oss!

Älskade Lowe, nu samlas vi igen hela familjen och går till din grav för att tända ljus och minnas för sjätte året i rad, men det är fortfarande helt ofattbart att du borta, du finns i varje andetag och i varje hjärtslag - nu och i evighet! Vi hoppas och tror att du har det bra där du är, himlens finaste ängel!

Nils & Ann-Therese 21 jun 2016

Låt oss få tända ett ljus!

Tända det för dig på din födelsedag. Vi kommer så väl i håg dagen du föddes, det var på en vacker solig midsommar afton 31 år sedan.Det var början på många soliga minnen av dig som vi har med oss i dag.Saknar dig!

JAN KLANG 21 jun 2016

födelsedag

Min älskade Lowe. Idag fyller du 31-år och vi längtar efter ditt skratt och dina upptåg. Din grav kommer vi att smycka även din minnesplats i Hälsingland. Du kommer att vara i våra tankar för evigt. Pappa