Lilla ängeln Novalie

Mål: 5 000 krUppnått 23 dec 2016
Insamlat totalt hitills: 5 450 kr
Minnesfondens inriktning: BarnkardiologiMål: 5 000 kr

Mamma Madde 18 sep 2017

Mamma Madde

Idag skulle vi ha firat din 4-års dag. Hoppas du blir firad ordentligt där uppe bland änglarna. Saknar dig så. Önskar jag kunde krama om dig hårt.

Mamma Madde 18 aug 2017

Mamma Madde

3 år har gått sen du lämnade oss. Saknar dig lika mkt än! För alltid.

Nathalie 13 jul 2017

❤️

Föralltid mosters favorit! Saknar dig! ❤️

Mamma Madde 29 dec 2016

Ännu en jul utan dig

Min lilla älskling. Det är såå jobbigt att fira jul utan dig. Längtar tills vi ses.

Mormor 23 dec 2016

God Jul

God Jul min lilla ängel. Imorgon kommer tomten :) Många bamsekramar från mormor och Kent

Mamma Madde 17 aug 2016

Du kommer alltid vara en del av min vardag.

Går inte en dag utan att jag tänker på dig. Du är den första jag tänker på när jag vaknar och den sista jag tänker på när dagen är slut. Önskar att dagen du lämnade oss aldrig fanns. Att du fortfarande skulle finnas hos oss och leka med din brorsa. Älskar dig så förbaskat mycket!

Mormor 05 apr 2016

Dopdag

Älskade lilla Novalie- idag för 2 år sedan döptes du, kunde väl aldrig tänka mig då att du 5 mån senare skulle vi vara i kyrkan igen men då för din begravning. Så skulle det inte bli! Du skulle fortfarande vara med oss!

Mamma Madde 23 jan 2016

Julen blir aldrig sig lik.

Nu har julen varit förbi. Så tomt utan dig. December kommer alltid få mig att tänka på när vi var i Göteborg hela månaden, du genomgick din stora hjärtoperation. Hur jag höll dig i famnen när du låg i respirator och tomten kom förbi med ett paket. Den enda julen vi fick tillsammans med dig. Kommer alltid att minnas den

Mormor 25 dec 2015

En julhälsning

Igår kom tomten med massor av paket till dig! Idag kommer lillebror till mormor, önskar att även du var med! Men jag vet att du har det bra där du är. Kramar mormor

Moster 10 okt 2015

Moster

Vi vet att du inte Valde att lämna oss, hade Du fått välja skulle du stanna för alltid. ❤️ Saknar dig fina tjej. Kram moster

Kent 18 sep 2015

Kent

Du finns evigt i mitt minne lilla Novalie.

Moster 10 sep 2015

Saknar

Tänker på dig Novis.. ❤️

Mormor 18 aug 2015

Ett år

...av saknad. Tänker på dig! Önskar du var här och fick träffa din fina lillebror men jag är säker på att du är med honom på ditt sätt. När jag ser/håller honom ser jag även dig! Kram

Moster Nattis 01 jul 2015

❤️

Grattis Novis! Nu är du storasyster till en liten söt sumobrottare! :D Hoppas du har de bra där uppe o tittar ner på oss o skrattar åt din mamma o mormors fisar. Vi alla saknar dig! ❤️

Moster Nattis 28 jun 2015

❤️

Moster saknar dig massor!! Du är Lucas första kusin, han hade så gärna velat träffa dig! Och snart kommer din lillebror, han kommer ha den finaste ängeln som håller ett öga på honom uppifrån. ❤️ Saknar dig lilla du!

Mormor 04 apr 2015

Ett år

I morgon är det ett år sedan du döptes. Kunde väl aldrig tänka mig att du ett år senare skulle vara en ängel. Nu ska du snart bli storasyster då får du vaka över din bror. Saknar dig så!

Mamma Madde 18 feb 2015

Älskar dig!

Idag är det 6 månader utan dig. Jag vill hålla om dig och lukta på dig. Gör vad som helst för att få dig tillbaka!

Kent 23 dec 2014

God Jul

Ängel där saknar Dig så mycket, hoppas Du får många klappar små.

Mamma Madde 18 dec 2014

Rapporterat inlägg

Saknar min bebis!

Idag skulle du ha blivit 15 månader. Du skulle snart firat din första jul och tittat på julgranens blänkande kulor. Öppnat prasslande paket och bara varit med oss, din familj. Saknar dig så himla mycket!!

Mormor 27 nov 2014

Ängeln

Mormor saknar dig såå! Tänker på dig varje dag!

Kent 01 nov 2014

Lilla ängel där

Är så älskad och saknad.

gun 13 okt 2014

Det berörde djupt

att läsa det som hänt. Otroligt fin avslutning. Jag beklagar sorgen och det lidande det gett. En stark liten tjej som ändå hann att ge så mycket. Det är konstigt att de som är mest sjuka orkar ge glädje och kraft till de runt om. Kanske var det hennes uppgift här I livet. Att ge ett oförglömligt intryck och visa att livet är ett värde även om det är kort.

Mamma Madde 09 okt 2014

Tomt utan dig!

Älskade lilla vän. Mammas älskling. Du fattas mig nå enormt!

RAIJA 18 sep 2014

RAIJA

Saknar dig. mummun mussukka

Inga-Lill Eriksson 15 sep 2014

Inga-Lill Eriksson

Se mig mor för här står jag, vid din sida. Gråt ej lille far, jag sitter här i ditt knä. Jag är i luften, jag är i vinden. Jag är med er alltid. En dag blir det vi igen.

Nora och Nikki 15 sep 2014

Nora och Nikki

Våran lilla kusin, varför hade du så bråttom härifrån? ♡

Marita Stenström 13 sep 2014

Änglar finns!

En liten ängel har lämnat jorden men finns alltid kvar i hjärtat. En liten ängel sover nu på mjuka moln. Sov gott, lilla Novalie! Våra tankar går till alla de som älskade dig! Kramar från Marita, Margot och Mona

Mormor 10 sep 2014

Mormor

Lilla Novalie, saknar dig så! Saknar dina utsträckta armar, ditt leende, ditt prat, skratt, lukt, ALLT! Du kommer alltid finnas hos mig! Vi ses!

Kent 09 sep 2014

Lilla ängel där

Saknar Dig så, Du finns alltid hos mig o mina tankar. Du som skrattade och var så glad när jag var hos Dig det värmde så mycket hos mig KRAM lilla ängel.

Camilla 08 sep 2014

Tänker på er!

Kära Madeleine! Tänker på er och skänker er en styrkekram!

Mamma Madde 08 sep 2014

Mamma Madde

Min lilla älskling. Varför finns du inte hos mig längre. Jag vill ju se dina ögon och ditt leende igen. Saknaden gör så ont!

Skriv nytt inlägg

De fält som måste fyllas i är markerade med (obligatoriskt)