Lilla ängeln Novalie

Mål: 5 000 krUppnått 23 dec 2016
Insamlat totalt hitills: 5 050 kr
Minnesfondens inriktning: Barnkardiologi

Novalie Gideback (2013-09-18 - 2014-08-18)

Vår älskade Novalie föddes med ett komplicerat hjärtfel, bla pulmonalisstenos, asd och vsd. Hon genomgick sin första kateterisering endast 2 dagar gammal och sedan sin stora hjärtoperation vid 3 månaders ålder. Utöver det har hon genomgått andra operationer. Första gången vi fick ta hem henne var hon 4 månader. Efter det har hon tillbringat sin tid till och från på sjukhus. Vid 11 månaders ålder orkade hennes hjärta inte mer. Hon hade sån livsglädje, var alltid glad. En riktig kämpe som har varit så otroligt stark! Vi vill tacka alla som på olika sätt hedrar hennes minne. Vår förhoppning är att minnesfonden ska bidra till forskning inom barnkardiologi och rädda fler barn och familjer från vårt grymma öde. Barn ska få leva! Novalie - Vi älskar och saknar dig så otroligt mycket! "Var inte ledsen lilla mamma jag var tvungen att gå. Den dagen det hände och då orkade inte mitt hjärta slå. Älskade pappa mitt liv blev så kort. Ta hand om varandra när jag flyger bort. Jag vet att Ni gråter och det finns ingen tröst. Men lyssna till era hjärtan och Ni kan höra min röst. Jag finns inte bland er men jag finns ändå. Jag hör era böner och älskar er så."

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Barnkardiologi forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Novalie Gideback. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Mamma Madde 29 dec 2016

Ännu en jul utan dig

Min lilla älskling. Det är såå jobbigt att fira jul utan dig. Längtar tills vi ses.

Mormor 23 dec 2016

God Jul

God Jul min lilla ängel. Imorgon kommer tomten :) Många bamsekramar från mormor och Kent

Mamma Madde 17 aug 2016

Du kommer alltid vara en del av min vardag.

Går inte en dag utan att jag tänker på dig. Du är den första jag tänker på när jag vaknar och den sista jag tänker på när dagen är slut. Önskar att dagen du lämnade oss aldrig fanns. Att du fortfarande skulle finnas hos oss och leka med din brorsa. Älskar dig så förbaskat mycket!