Lilla ängeln Novalie

Mål: 5 000 krUppnått 23 dec 2016
Insamlat totalt hitills: 5 450 kr
Minnesfondens inriktning: BarnkardiologiMål: 5 000 kr

Novalie Gideback (2013-09-18 - 2014-08-18)

Vår älskade Novalie föddes med ett komplicerat hjärtfel, bla pulmonalisstenos, asd och vsd. Hon genomgick sin första kateterisering endast 2 dagar gammal och sedan sin stora hjärtoperation vid 3 månaders ålder. Utöver det har hon genomgått andra operationer. Första gången vi fick ta hem henne var hon 4 månader. Efter det har hon tillbringat sin tid till och från på sjukhus. Vid 11 månaders ålder orkade hennes hjärta inte mer. Hon hade sån livsglädje, var alltid glad. En riktig kämpe som har varit så otroligt stark! Vi vill tacka alla som på olika sätt hedrar hennes minne. Vår förhoppning är att minnesfonden ska bidra till forskning inom barnkardiologi och rädda fler barn och familjer från vårt grymma öde. Barn ska få leva! Novalie - Vi älskar och saknar dig så otroligt mycket! "Var inte ledsen lilla mamma jag var tvungen att gå. Den dagen det hände och då orkade inte mitt hjärta slå. Älskade pappa mitt liv blev så kort. Ta hand om varandra när jag flyger bort. Jag vet att Ni gråter och det finns ingen tröst. Men lyssna till era hjärtan och Ni kan höra min röst. Jag finns inte bland er men jag finns ändå. Jag hör era böner och älskar er så."

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Barnkardiologi forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Novalie Gideback. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Mamma Madde 18 sep 2017

Mamma Madde

Idag skulle vi ha firat din 4-års dag. Hoppas du blir firad ordentligt där uppe bland änglarna. Saknar dig så. Önskar jag kunde krama om dig hårt.

Mamma Madde 18 aug 2017

Mamma Madde

3 år har gått sen du lämnade oss. Saknar dig lika mkt än! För alltid.

Nathalie 13 jul 2017

❤️

Föralltid mosters favorit! Saknar dig! ❤️