Lilla Ängeln Evelina

Insamlat totalt hitills: 4 650 kr
Mål: 15 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskningMål: 15 000 kr

Mamma Lena 19 jun 2017

10år har gått

10år har gått och inga nya foton finns. Tänker på de vid olika högtider eller speciella stunder som vid skolavslutningar. Fina syskon har du och minet av dig lever kvar. Så älskad å saknad vår finaste ängel❤ Kramar från oss

lena 02 apr 2014

vår lilla ängel 8år i år

Den 22mars skulle vår lilla tjej ha blivit 8år och det är så svårt att greppa...när man ser sina vänners barn gå till skolan och de springer runt och leker. När största tjejen säger hon inte har något att göra men hade min syster levt så hade jag lekt med henne...det är då man minns å undrar hur allt hade varit å hur hon hade sett ut.

Lena 05 dec 2012

Min lilla ängel

Min lilla trollunge tänker på dig i jul tider varje gång jag tänder ett ljus.

Lena 05 dec 2012

En gåva efter försäljning

Efter att ha fått in saker till butiken så har jag nu fått ihop lite pengar till minnesfonden. Har hållt väldigt låga priser fr 5kr på det som skänkts för att få ett rykte om prisvärda saker med. Därför har det sålts mycket för att få ihop denna summa. Tänker dock höja priserna på det som skänks till butiken om vi får in från fler så vi får in mer pengar istället, så får de hellre pruta. Tack till alla som skänkt saker till loppisen och till de som skänkt en gåva här.

Lena 23 jul 2012

Gåvor till butiken

Nu har det kommit in lite gåvor till butiken där en del har blivit sålt. Detta kommer sättas in i slutet av månaden. Jätte kul :) Tack till dem som bidragit.

Lena 19 jun 2012

Rapporterat inlägg

En av de första bilderna på våran lilla evelina

Vår lilla Evelina vägde 2730gram och var 46cm lång. Hon ko med en jättekaluffs och en blond slinga i håret. Hon såg ut som en liten Monchichi eller söt trollunge =)

Skriv nytt inlägg

De fält som måste fyllas i är markerade med (obligatoriskt)