Lilla Ängeln Evelina

Insamlat totalt hitills: 4 650 kr
Mål: 15 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskningMål: 15 000 kr

Evelina Wigh Fransson (2006-03-22 - 2007-05-09)

Hejsan!

Detta är en fond för alla barn med hjärt och lungproblem. En fond som ska hjälpa forskningen frammåt till minne av Evelina.
Evelina föddes med en lungsjukdom och fick inte någon stor chans att överleva då de inte kunde hitta vad som var fel. När vi väl fick veta vad det var så var chanserna mycket mindre för henne då hennes hjärta även hade påverkats av påfrestningen.
Hon kämpade sig igenom 1år, 1mån och 17 dagar med en operation och många sjukhusdagar men sedan orkade inte hennes lilla hjärta mer.
Vi hoppas att ni vill hjälpa oss att nå vårat mål för att samla in pengar för alla lung och hjärte barn. Alla bidrag är välkomna små som stora, då alla som skänker något litet med sitt hjärta visar att alla är viktiga och vi alltid kommer minnas vårt lilla hjärta Evelina.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Evelina Wigh Fransson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Mamma Lena 19 jun 2017

10år har gått

10år har gått och inga nya foton finns. Tänker på de vid olika högtider eller speciella stunder som vid skolavslutningar. Fina syskon har du och minet av dig lever kvar. Så älskad å saknad vår finaste ängel❤ Kramar från oss

lena 02 apr 2014

vår lilla ängel 8år i år

Den 22mars skulle vår lilla tjej ha blivit 8år och det är så svårt att greppa...när man ser sina vänners barn gå till skolan och de springer runt och leker. När största tjejen säger hon inte har något att göra men hade min syster levt så hade jag lekt med henne...det är då man minns å undrar hur allt hade varit å hur hon hade sett ut.

Lena 05 dec 2012

Min lilla ängel

Min lilla trollunge tänker på dig i jul tider varje gång jag tänder ett ljus.