Lilla Ängeln Evelina

Insamlat totalt hitills: 4 050 kr
Mål: 15 000 kr
Minnesfondens inriktning: Hjärt-lungforskning

Evelina Wigh Fransson (2006-03-22 - 2007-05-09)

Hejsan!

Detta är en fond för alla barn med hjärt och lungproblem. En fond som ska hjälpa forskningen frammåt till minne av Evelina.
Evelina föddes med en lungsjukdom och fick inte någon stor chans att överleva då de inte kunde hitta vad som var fel. När vi väl fick veta vad det var så var chanserna mycket mindre för henne då hennes hjärta även hade påverkats av påfrestningen.
Hon kämpade sig igenom 1år, 1mån och 17 dagar med en operation och många sjukhusdagar men sedan orkade inte hennes lilla hjärta mer.
Vi hoppas att ni vill hjälpa oss att nå vårat mål för att samla in pengar för alla lung och hjärte barn. Alla bidrag är välkomna små som stora, då alla som skänker något litet med sitt hjärta visar att alla är viktiga och vi alltid kommer minnas vårt lilla hjärta Evelina.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärt-lungforskning forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Evelina Wigh Fransson. Ett ljus brinner i 3 veckor.

lena 02 apr 2014

vår lilla ängel 8år i år

Den 22mars skulle vår lilla tjej ha blivit 8år och det är så svårt att greppa...när man ser sina vänners barn gå till skolan och de springer runt och leker. När största tjejen säger hon inte har något att göra men hade min syster levt så hade jag lekt med henne...det är då man minns å undrar hur allt hade varit å hur hon hade sett ut.

Lena 05 dec 2012

Min lilla ängel

Min lilla trollunge tänker på dig i jul tider varje gång jag tänder ett ljus.

Lena 05 dec 2012

En gåva efter försäljning

Efter att ha fått in saker till butiken så har jag nu fått ihop lite pengar till minnesfonden. Har hållt väldigt låga priser fr 5kr på det som skänkts för att få ett rykte om prisvärda saker med. Därför har det sålts mycket för att få ihop denna summa. Tänker dock höja priserna på det som skänks till butiken om vi får in från fler så vi får in mer pengar istället, så får de hellre pruta. Tack till alla som skänkt saker till loppisen och till de som skänkt en gåva här.