Kent Holmström

Insamlat totalt hitills: 2 200 kr
Mål: 5 000 kr
Minnesfondens inriktning: HjärtinfarktMål: 5 000 kr

Kent Holmström (1949-04-07 - 2014-10-30)

Kent Holmström, en älskad man, pappa, bror, farbror, morbror och farfar har lämnat oss i stor sorg och saknad. Han hade en stor plats i allas våra hjärtan och vi kommer aldrig att glömma honom. Efter en längre period med hjärtproblem fick han en hjärtinfarkt 65 år gammal. Att en händelse som denna så snabbt kan ta honom ifrån oss är helt ofattbart. Varje dag tänker vi på dig. Denna minnesfond är för att hedra minnet av Kent och för att uppmärksamma att hjärtinfarkt är den vanligaste dödsorsaken i Sverige. Tillsammans kan vi hjälpa forskningens framgång till att färre människor ska drabbas av en för tidig död.

Du måste installera flash för att kunna se ljusen som brinner.

Varje ljus symboliserar att en gåva skänkts till Hjärtinfarkt forskning. 0 ljus brinner just nu till minnet av Kent Holmström. Ett ljus brinner i 3 veckor.

Nicklas 19 nov 2014

Älskade morbror

Tack för alla fina minnen som vi fått genom åren...Tyvärr hann vi inte träffas någon mer gång som jag hade planerat...Men jag kommer alltid att minnas dig som den tokiga morbror du var!Hoppas du har det bra där du är och slipper alla bekymmer Saknaden är enorm!! Vila i frid morbror//Nicklas Alexandra Cleo Ludwig och Johan

Jan-Ove Olsson 19 nov 2014

Rapporterat inlägg

Ditt härliga skratt

Ditt härliga skratt kommer jag alltid att minnas . Och en stor mängd andra fina minnen . Tacksam att jag fick lära känna Dig Kent .

Carola 17 nov 2014

Rapporterat inlägg

Vila i frid

Många fina och glada minnen av dig vi fått Av allt bus och tokerier genom alla år på Vike som gått. Vila i frid Carola.Lasse.Nicklas och Harry