Finaste mormor

Mål: 10 000 krUppnått 05 okt 2014
Insamlat totalt hitills: 14 300 kr
Mål: 20 000 kr
Minnesfondens inriktning: StrokeMål: 20 000 kr

Agnete 21 mar 2019

Barnbarn och barnbarnsbarn.

Det skulle naturligtvis vara barnbarn och barnbarnsbarn.

Agnete 21 mar 2019

Rapporterat inlägg

95 år

Kära mor! Idag skulle du fyllt 95 år. Du är fortfarande så levande för mig i minnet. Hoppas du ser alla dina kära barn och barnbarn däruppe och håller en vakande hand över dem. Kram Agnete

Paula 07 okt 2018

Åtta år

Hur kan tiden gå så fort så fort. Dagarna går så fort, Livet rusar iväg. Jag gör allt för att fånga varje ögonblick, varje stund med dem jag älskar. Men det är så mycket jag önskar att jag kunde få säga till dig, visa dig, krama om dig och säga att jag älskar dig mormor. Flickorna vet så väl vem du var. Världens snällaste och ofta säger de "Mamma din mormor sa..." Tänk att du lever vidare med dem. 💕

Paula 21 mar 2018

94 år

Idag skulle du fyllt 94 år. Som tiden går. Vi pratar fortfarande mycket om dig och vad sa och gjorde. Våra flickor tycker om att lyssna på historier om dig. En dag ses vi igen. Älskar dig.

Paula 07 okt 2017

7 år

Tänk att vi levt här i sju år utan dig nu. Det känns fortfarande ledsamt att tänka på att du inte är med oss och får se våra fina flickor och allt som händer i våra liv. Men inom oss vet vi att du är med ändå. Nu och för alltid. Älskar dig världens finaste snällaste mormor.

Agnete 21 mar 2017

Agnete

Kära mor. Idag skulle du fyllt 93 år. Som tiden går, du har snart varit borta i 7 år. Som jag hade önskat att du fått träffa dina barnbarnsbarn Tim, Lykke och Liebe, härliga ungar. Jag hoppas du ser dem och vakar över dem där uppifrån och även över Nathalie och Evelina, som du ju har träffat och som minns dig med kärlek. Puss och kram din dotter

Paula 10 feb 2017

Ännu ett nytt år

Som tiden flyger iväg. Nu har vi 2017 & dagarna och livet rullar på. Du finns fortfarande så tydligt kvar i min vardag, bilder, tankar,minnen. Skönt att veta att du är med oss fast att du inte är här.

Agnete 12 okt 2016

6 år

Den 10:e var det 6 år sedan du somnade in. 6 år har gått jättefort, men saknaden är fortfarande lika stor. Kan dock tänka på dig nu utan att bli så oerhört ledsen. Försöker bara tänka på de ljusa stunderna.

Paula 15 sep 2016

Rapporterat inlägg

Saknad

Tiden går så fort. Och livet är bra konstigt ibland. Man tror att minnen bleknar med tiden men ack nej. Jag ser dig fortfarande så klart framför mig. Känner ditt hår och din doft. Kan till och med minnas din röst så tydligt. Jag pratar ofta om dig till min flickor. Önskar så att du kan se dem vart du än är.

Paula 12 maj 2016

Rapporterat inlägg

Sommarvärmen

Älskade mormor. Idag har jag tänkt mycket på dig. Det har blivit riktigt sommar här och jag kan fortfarande så tydligt se dig i vår trädgård. Din fina kofta och mysiga hår. Du hade njutit av att se mina flickor. De vet redan så mycket om dig trots ni aldrig hann ses. Men nångång ses vi alla. Jag älskar dig.

Agnete 21 mar 2016

Rapporterat inlägg

92 år

Kära mor, idag skulle du fyllt 92 år. Tänder ett ljus till ditt minne.

Paula 09 jan 2016

Lassie

Tittade på Lassie ikväll med barnen. Det tyckte min mormor om. "Vår gammelmormor menar du mamma?"

Agnete 26 dec 2015

5:e julen

Den 5:e Julen utan dig mor. Vi saknar dig så mycket. Saknaden är som allra störst vid helger då vi alltid brukade vara tillsammans. Sov gott kära mor.

Paula 31 okt 2015

Rapporterat inlägg

Alla Helgons dag

Tänder ett ljus till bar dig mormor. Älskar Dig.

Paula 09 okt 2015

Minneslunden

Var på Minneslunden igår med Liebe och Lykke. De fick sätta vars ett ljus. " Men mamma, var är gammelmormor någonstans.." "Mamma, gammelmormor är här någonstans... men man ser inte henne..." Kändes bra att få komma dit och prata om dig. Svårt för de små att ta in. 5 år har gått. Men minnet lever lika starkt.

Agnete 07 okt 2015

5 år

Idag är det 5 år sedan du somnade in. Vad tiden går fort, det känns inte som det var så länge sedan. Du är fortfarande så levande för mig i tanken och saknaden är fortfarande så stor. Saknar dig. Kramar

Paula 15 sep 2015

ser dig i min Liebe

Tänker ofta på hur lik Liebe är dig på många sätt. Din näsa och även miner som hon gör ibland. Tänkte på det här ikväll. Hon är världens sötaste flicka. ( och Lykke så klart): Man skulle bara vilja äta upp henne. Och dessa fina drag som går igen från fina fina dig. PUSS till dig från ditt lilla Hjärta

Angelika 21 mar 2015

Grattis på din födelsedag mormor

Saknar dig och tänker på dig världens bästa mormor! Massor av pussar och kram till dig

Nathalie 21 mar 2015

Grattis på födelsedagen älskade och saknade gammelmormor!

Idag skulle du fyllt 91år, önskar jag kunnat fira denna dagen med dig! Jag saknar dig massor älskade underbara gammelmormor. Ha en fantastisk födelsedag, vi tänker på dig! Puss!

Agnete 27 dec 2014

4 jular

Kära mor Då är den 4:e julen utan dig förbi. Vi tänker på hur lycklig du hade varit att träffa de små barnbarnsbarnen, Tim, Lykke och Liebe. Även Nathalie och Evelina, även om de inte är barn längre är så fina. Vi tror och vi hoppas att du ser och vakar över dem där uppe i din himmel. Sov gott kära mor.

Paula 22 dec 2014

Jultider

Två dagar till julafton och flickorna är spända av förväntan inför alla julklappar. Bäst var de julaftnar vi firade hos dig och morfar. Älskar Dig mormor

Agnete Sperlbauer 07 okt 2014

Kära mor

Kära mor. Idag är det 4 år sedan du somnade in, fri från alla smärtor. Vi unnar dig din frid och smärtfrihet nu, men saknaden är fortfarande stor. Hoppas du ser oss där uppifrån och vakar över alla dina kära barnbarn och barnbarnsbarn, även de du aldrig hann träffa. Både Rino och Paula hade önskat att du fått träffa deras kära barn. Puss och kram Agnete

Paula 07 okt 2014

4 år

Idag för fyra år sedan. Tiden flyger. Mycket har hänt men minnet är fortfarande så starkt. Min högsta önskan vore att du skulle hunnit få träffa Lykke & Liebe. Men jag fick inte bestämma. Men jag pratar om dig för tjejerna och de lyssnar. Du var det finaste.

Paula 12 aug 2014

Sommar

Ännu en sommar är nu snart förbi utan att du är här med oss. Snart fyra år sedan jag fick det värsta smset jag någonsin fått. Att du hade somnat in och fått ro. Jag tänker fortfarande så ofta på dig älskade mormor. Jag hoppas att du sitter någonstans och skrattar åt alla hyss som våra älskade flickor gör.Du är världens finaste. Älskar dig.

Paula 21 apr 2014

Påskhelg

Idag gick jag och Evelina förbi din lägenhet. Jag tittade upp och kunde riktigt se hur du stod där och vinkade och gjorde slängpussar. Jag kan inte sluta sakna de tlllfällen då hälsade på dig. Det var alltid så mysigt att se dig, ofta både då och nu tänker jag att det var alldeles för korta stunder. Jag skulle bara stannat upp och bara varit där med dig. Hållt din hand, sovit över, bara varit närvarande så mycket mer. Jag älskar dig mormor.

Paula 21 mar 2014

90 år

Idag är din dag älskade mormor. 90 år idag. Vi hade firat dig med något gott att äta och massor av pussar. Du har alltid varit den bästa goaste människa jag vet att pussa. Kan fortfarande känna doften av ditt hår när vi myste. Önskar så att du hade fått uppleva mina flickor. De är också goa att pussa. Grattis på DIn Dag älskade mormor. Puss

Agnete 21 mar 2014

Kära mor

Idag skulle du fyllt 90 år. Saknar dig fortfarande så mycket, fast tiden gör att tomheten efter dig känns inte fullt så svår nu, måste acceptera. Men du lever vidare i våra hjärtan.

Angelika 21 mar 2014

Vi saknar dig

Du skulle fyllt 90 år idag mormor. Vi saknar dig jättemycket och vi älskar dig.

Paula 14 feb 2014

alla hjärtans dag

PUSS PÅ ALLA HJÄRTANS DAG. från ditt lilla hjärta.

Paula 23 dec 2013

GOD JUL

Idag är det lille julafton. Vi har precis ätit lutfisk som du tyckte så mycket om. Andra året med våra två små på julen, tredje året utan dig mormor. Jag saknar att komma upp och ge dig en julklappspuss, och även om du inte ville ha julklappar så tyckte du det var rätt så roligt ändå. Du saknas hos mig varje dag. Minnet bleknar inte, du är fortfarande så levande för mig. GOD JUL min älskade mormor, ta en "gröda"sup med morfar!

Paula 07 okt 2013

Tre år

Älskade mormor. Kommer aldrig glömma smset jag fick idag för 3 år sedan. Mamma skrev att du somnat in och äntligen fått ro och vila. Så svårt att acceptera att du somnat in för alltid. Du behövde din vila efter alla år som du kämpat med hårt arbete och sjukdomar - men jag är så egoistisk, vill bara ha dig kvar för alltid så att vi kunde kramats och pussats och busat i all evighet. Men din kropp orkade inte mer - den ville vila och sova och få ro. Hur mycket jag än önskade så räckte det inte. Älskar DIG mormor. Världens bästa. Världens finaste.

Agnete 07 okt 2013

Kära mor

Idag är det 3 år sedan du gick bort. 3 år är lång tid, men du är fortfarande så levande för mig i mina tankar. Kan se ditt leende när du tittar på dina barnbarn/barnbarnsbarn. Nu har du ju ytterligare 3 barnbarnsbarn, som jag hoppas du ser och vakar över däruppe. Vi saknar dig så! Sov gott

Paula 19 aug 2013

Flickorna

Ville bara önska dig en skön kväll min älskade mormor. Vissa dagar tänker jag så mycket på dig. Idag var en sån dag. Lykke och Liebe älskar att titta på dina foto av dig. Du hade älskat dem båda. Jag hoppas så innerligt att du kan se dem från där du är. Sov gott!

Angelika och Evelina 15 jun 2013

Grattis på din namnsdag mormor!

Vi saknar dig. Puss och kram från Angelika och Evelina

Paula 13 maj 2013

minnet

Älskade mormor - ville bara berätta att vi använder din fina röda stol varje kväll när vi nattar vår underbara dotter Liebe. Ikväll satt jag kvar extra länge med henne i min famn. Jag önskar så otroligt mycket att du hade fått uppleva dem två. Hoppas med allt jag har att du ser dem från någonstans. Du ska veta att du alltid är i våra hjärtan. Vart vi än är.

Agnete 07 apr 2013

Kära mor

Kära mor! Nu har det gått 2 1/2 år, förstår inte var tiden tar vägen. Du är fortfarande så saknad och lever kvar i minnet. Hoppas du ser alla dina kära barnbarnsbarn där uppe. Pussar och kramar

Agnete 21 mar 2013

89 år

Tänker på dig extra mycket idag då du skulle fyllt 89 år. Önskar så att få något tecken från dig, kanske var det du som skojade med vinglaset, tror och hoppas det. Pussar och kramar Din dotter

Paula 21 mar 2013

På din födelsedag

Idag skulle du fyllt 89 år. Hade du varit här hos oss så skulle vi kommit upp till dig med blommor och massa pussar och kramar. Du hade haft några iskalla coca-cola att bjuda oss på i kylen och hade alldeles säkert sagt att vi skulle köpa med oss en landgång " eller något som Andreas tycker om".... Vi tänker extra mycket på dig idag. Idag är din dag. Älskar Dig mormor.

Lykke och Liebe 07 mar 2013

Vår

Igår var det första riktiga vårdagen mormor. Du hade tyckt om det vet jag! Våra fina flickor växer och mår bra. Jag saknar dig varje dag som går. Skulle inget hellre i hela världen att du skulle levt här hos oss. Komma upp och ta en kall cola, äta rostas, kramas, pussas, mysa med ditt hår. Jag älskar dig mormor.

Agnete 24 dec 2012

Älskade mor

Kära mor! En ny Jul utan dig. Alla jular har vi varit tillsammans sedan jag var barn. Du var alltid så glad för lutfisk och du ville att senapssåsen skulle vara stark, liksom far alltid ville. Tänker extra mycket på dig just idag och önskar du fått vara med och se glädjen hos barnbarnsbarnen. Rinos son och Paulas små flickor är ännu för små att förstå och önska något inför julen, men nästa år blir de nog glada åt sina julklappar. Älskar dig Puss och kram

Paula 23 dec 2012

God Jul

God Jul älskade mormor och gammelmormor! Ännu en jul utan dig här, men du är med mig alltid varje dag. Jag tänker så ofta på dig älskade mormor. Igår var jag och Angelika med Liebe på minneslunden och gick sedan förbi din lägenhet. Tittade upp i fönstret där du alltid stod och vinkade. Pratade mycket om dig. Vi minns dig med sådan stor glädje, du var så stark och en riktig kämpe. Du var den snällaste jag visste. Mina fina flickor Lykke och Liebe kommer att får höra så mycket om dig. Jag ska berätta om allt vackert du gjorde, din godhet och hur generös du var. Ditt minne ska alltid leva kvar. PUSSAR ditt lilla hjärta

Agnete 07 okt 2012

Kära mor

Idag är det 2 år sedan du gick ifrån oss. Saknade är fortfarande stor och din bild så levande. Mycket har hänt på dessa 2 åren, som vi hade önskat du fått dela med oss. Vi hoppas du ser allt där uppifrån och vakar över alla barnbarnsbarnen. Puss och kram

Toni 01 okt 2012

I minnet

Det finns något som är starkare än döden Det är närvaron av de frånvarande i minnet hos de levande.

Paula, Andreas, Lykke, Liebe 22 sep 2012

2 små hjärtan

Nu har du fått två små hjärtan till att älska! Lilla Liebe och lilla Lykke förgyller våra dagar, jag är säker på att du vakar över dem och ger dem kraft att växa sig stora och starka! Liebe är en liten kämpe som har fått vara med om mycket i ditt nu 2 månader gamla liv. Lykke är en liten tjockis ;) Vi kommer att berätta mycket om dig! Saknar Dig.

Agnete 21 jul 2012

Kära mor

I torsdags blev du gammelmormor till ytterligare 2 fina flickor. Paula och Andreas blev stolta och lyckliga föräldrar till 2 små fina flickor. Hoppas du kan se och vaka över dem där uppe ifrån. Puss och kram

Paula 15 jun 2012

Margit

Idag är det din namnsdag mormor!
Du skickade alltid namnsdagskort till oss på våra dagar.
Jag vill skicka världens största puss till dig idag!
Saknaden är fortfarande så stor & jag känner att den blir större & större för varje dag. Händer så mycket som jag önskar dela med dig.
Fina fina mormor!!

Paula 17 maj 2012

fina mormor

Tittade på Bilder från vår Oslo resa igår, det var mysigt att se dig igen , så glad och pigg!

Det händer mycket nu, våren har tagit lite paus men Andreas & jag längtar så efter våra små. Du hade varit så glad för oss och jag hoppas att du ser oss nu - jag ser dig varje dag här bredvid i soffan. Bilden på dig & mig när vi pussas. Jag älskade att pussa på dig , du luktade så gott och var så mjuk. Du tyckte nog också om att pussa mig :) Jag hoppas du har det skönt där du är & att du hela tiden har ett vakande öga på oss här! Vi saknar dig.

Agnete 09 apr 2012

1 1/2 år

Kära mor! Häromdagen var det 1 1/2 år sedan du gick bort. Tiden går så fort. I natt drömde jag om dig. Du var så pigg och glad, skulle in till stan och köpa en ny kofta, ville inte ha min hjälp, klarade själv. Du hade inga smärtor och kunde röra dig helt utan problem. Hoppas du har det så nu. Kram

Rino 24 mar 2012

Påminnelse

Förra veckan fick jag en påminnelse på min mail - kändes så ledsamt att läsa ett mail från mig själv om din födelsedag.
Jag tänker ofta på dig och blir påmind när jag tittar i din spegel, sitter i din soffa eller vattnar din orkidee..
Du sa alltid till mig att jag inte skulle vänta för länge med att träffa någon och skaffa barn - nu har jag och Pae fått en liten son som heter Tim, jag önskar att du hade fått träffa honom..

Paula 21 mar 2012

Grattis på DIN DAG

Många många grattis pussar och kramar på din dag älskade mormor.

Våren är på intåg och det händer så mycket i våra liv nu. Önskar jag kunde få dela det med dig.
Jag och Andreas ska också bli föräldrar i sommar. Till två små dessutom. Tror att du ler där i himmelen när du får veta det! Jag tänker fortfarande på dig varje dag. Skulle inget hellre än att få dela detta tillsammans med dig.
Jag älskar dig.

Agnete 07 mar 2012

Kära mor

Idag är det 17 månader sedan du gick bort. Saknar dig fortfarande jättemycket, men märker att sorgen har blivit lite lättare. Tårarna kommer inte fullt så ofta. Fortfarande är din bild så levande. Minns både dina smärtor och ditt nästan alltid glada leende.
Puss och kram

Angelika 14 feb 2012

Alla Hjärtans dag!

Du finns alltid i mitt hjärta min finaste sötaste mormor! Saknar dig jättemycket, hoppas vi träffas igen en dag...

Paula 14 feb 2012

Alla Hjärtans Dag

Idag är det Alla Hjärtans dag.
Jag har tänkt så mycket på dig idag mormor - dumma hjärta som inte orkade slå några år till. Jag vill ha dig här tills du blev minst 100.
Dumma dumma hjärta.

Jag älskar Dig mormor. Saknar dig. Jättemycket.

Paula 23 jan 2012

Att ringa

Så många gånger jag tänker att jag vill ringa dig och berätta roliga saker. Eller bara för att ringa och få höra din röst säga " Hej lilla gumman". Så ledsen jag blir när jag inser att jag aldrig mer får göra det. Saknar dig. Pussar

Agnete 13 jan 2012

Kära mor

Igår fick du ytterligare ett barnbarnsbarn. Rino och Pae fick en fin son. Hoppas du kan glädja dig åt honom där du är, vet att du hade varit överlycklig för lille Tim.
Kram

Agnete 07 jan 2012

15 månader

Kära mor!
Ytterligare en månad har gått - tiden bara försvinner, fortfarande är saknaden stor. Kanske kommer inte tårarna så ofta nu, men det betyder inte att jag inte saknar dig och tänker på dig.
Sov gott, kram

Toni 23 dec 2011

Jul

Idag är det lille julafton, är hemma och tänker på dig och Willy.
Du vill ju aldrig ha någon julklapp, ibland kom jag med en bit rökt ål,"ålamackan" tyckte du om.

Jag kommer ihåg eran gåsmiddag med "grötasup" och kortspel. I år hade jag familjemiddag,det blev ingen gås,men stor kyckling. Det är bra att hålla på traditionen. Imorgon ska jag sätta ett ljus i minneslunden.

Paula 08 dec 2011

ljus

Häromdagen så satte vi upp din fina adventsljusstake och din duva. Sen åkte vi till minneslunden och satte ljus. Det var så vackert men det känns samtidigt så kallt och ensamt där. Svårt att inse att du bara är borta. Att du aldrig blir levande. Att aldrig mer få känna dig. Hålla handen. Pussa din kind. Klappa ditt hår. Jag blev så ledsen men Andreas är så snäll och tröstar mig och säger alltid att du faktiskt allt är med oss i våra hjärtan. Och att vi måste försöka vända de ledsna tankarna till istället tänka på alla glada och fina stunder vi haft tillsammans. Men det bara så otroligt svårt. Älskar dig mormor. Världens bästa.

Agnete 07 dec 2011

Älskade mor

Ytterligare en månad har gått.
Fortfarande är det så mycket som påminner om dig i mitt dagliga liv, tankarna är hos dig ofta.

Agnete 07 nov 2011

Kära mor

Idag är det 13 månader sedan du lämnade oss. Vi saknar dig så.
Vi besökte mormor Annas grav i Fosie igår. Där var så fint - Lisbeth har skött det så fint. Du hade blivit glad om du sett det.
Kram

Paula 06 nov 2011

Ljus

Hej mormor. I fredags la vi blommor & satte ljus hos dig. Idag var vi och satte ljus hos gammel mormor. Det var så fint! Du hade blivit så glad om du hade sett så fint det var gjort. 4 ljus brinner för din mamma nu.
När jag kom hem ikväll så använde jag ditt förkläde för första gången. Det var så lustigt för det luktade verkligen dig. Men det var mysigt tycker jag, skönt att känna att du alltid är med mig, var jag än må vara.
PUSS

Agnete Sperlbauer 07 okt 2011

Kära mor

Idag är det 1 år sedan du lämnade oss alla. Tycker det känns som det inte var så länge sedan. Saknaden är fortfarande så stor. Tänker på dig varje dag. Hoppas du sover gott fri från alla smärtor.
Puss och kram
Agnete

Paula 27 sep 2011

mormordag

Har en mormor dag idag. Tittade på lite bilder igår, du är så söt.
Sötast av alla. När jag blir så gammal som du så vill jag också vara så söt!
snart har du varit borta i ett helt år. Ett helt år har gått utan att jag har fått träffa dig.

Att tänka"aldrig mer "är så hemskt. Vill tänka alltid istället. Alltid i mina tankar. Med mig. Alltid. Alltid. Jag älskar dig mormor.

Toni 20 aug 2011

Minnas

Var på minneslunden i dag,det var så lungt och fridfull för eftertanker,läste en liten dikt en gång som jag vill återge här.
Vi binder en krans
av minnen
de vackraste och finaste vi har
Vi vet att de aldrig vissnar
hos oss är Du alltid kvar.

Paula 18 aug 2011

en skön kväll

Mormor - igår hade vi en sån skön kväll Andreas & jag - Andreas hade gjort kalopps i din fina stekgryta. Det var jättegott & det första jag tänkte var att jag ville ringa dig och berätta så gott det blev. Men det går ju inte.
Tänker ofta på dig i sådana vardagliga stunder - blir oftast glad när jag tänker på vad du hade sagt - men ibland blir jag bara så ledsen. Försöker att spara tårarna, men ibland så går det bara inte. Du saknas mig så mycket.

Agnete 13 aug 2011

Varför

Varför ska saknaden vara så svår. Tänker på dig varje dag och blir ledsen. Önskar att jag snart kan tänka på dig med enbart glädje över den tid vi haft tillsammans.

Paula 10 aug 2011

saknad

Saknar dig mormor.

Paula 25 jul 2011

ett ljus

Tänder ett ljus för dig mormor idag & idag delar du ljuset med alla stackars människorna som miste sitt liv i Norge av en galen man.

Jag sov så otroligt gott i din soffa i natt. Det gör jag alltid. Pussar.

Angelika 20 jul 2011

Angelika

Varför skulle du vara borta,
bara för att vi inte kan se dig?

Du är nära oss
alldeles runt hörnet.

Men jag skulle så gärna vilja få krama dig igen...

Agnete 07 jul 2011

9 månader av saknad

Kära mor!
9 månader av saknad, saknaden är fortfarande lika stor. Tänker på dig varje dag, så mycket som påminner om dig. Sov gott.
Agnete

Paula 24 jun 2011

Glad Midsommar

Första Midsommarafton som du inte finns hos oss. Sill och nypotatis tyckte du ju var så gott! Hoppas du tar dig en snaps nu när du inte behöver tänka på dina mediciner. Eller förressten - mormor- ta 2, de är ju så små !

Det är blåsigt och regntunga moln - du hade säkert sagt : " Pohlman - JA han kunde spå väder han ". Glad Midsommar världens bästa mormor.

Agnete 07 jun 2011

Kära mor

Ytterligare en månad har gått och det är 8 månader nu sen du somnade in. Jag ska bli farmor och du skulle ha blivit gammelfarmor, något du hade glatt dig mycket åt. Kramar

Paula 27 maj 2011

Mysiga mormor

Tänkte på dig igår kväll, hur mysigt det var att pussa dig och mysa med ditt fina hår. Det tyckte nog du också var mysigt :) Jag tror morfar myser med dig nu, jag vill också!

Angelika 07 maj 2011

Saknar dig mormor!

Tänker på dig mormor

Agnete 07 maj 2011

7 månader

Kära mor!
Idag är det 7 månader sedan du lämnade oss.
Varje dag är det något som påminner om dig. Du är fortfarande så levande för mig i mina tankar. Nu har det blivit soligt och fint och mycket som blommar, det hade du glatt dig åt. Hoppas du har det bra. Kram

Paula 29 apr 2011

sol!

Solen skiner varje dag nu och vi har så många härliga dagar tillsammans Andreas & jag, mangolierna blommar, vårt körsbärsträd står i full blom, din törnekrona blommar varje dag och bara växer och växer. Det är nog ett sätt för dig att säga till mig att du har det bra.

Det var längesedan du visade dig i mina drömmar. Kanske är det som Erika sa till mig att " nu har du märkt att jag har ro i hjärtat" och istället är med mig på alla andra plan istället! För varje dag när jag tittar på sjön här nere i Örestadsparken så ser jag dig framför mig, hur du vinkar & hur du "plut-pussar" mig...

Älskar DIG mormor. Snart är det sommar. Du är med mig varje dag.

Angelika 16 apr 2011

brukar ringa..

Hej mormor! Vi ska köra till Virserum nu, brukar ju alltid ringa dig innan vi kör upp. Ville bara säga att jag saknar dig jättemycket! Älskar dig! puss och kram

Nathalie Sperlbauer 07 apr 2011

Nathalie Sperlbauer

Saknar dig älskade gammelmormor!

Agnete 07 apr 2011

Agnete

Älskade mor. 1/2 år har nu gått sedan du lämnade oss. Tänker på dig varje dag.
Puss och kram

Paula 07 apr 2011

sötaste finaste mormor

Idag är det precis ett halvår sedan du somnade och inte vaknade igen. Jag blir så ledsen när jag tänker på att jag aldrig får se dig igen, aldrig krama dig eller pussa på dig. Men den där morgonen när du inte vaknade upp från din morgonsömn så tror jag nog att du somnade in skönt och nöjd och glad ändå. Ditt liv var långt & rikt & fyllt många roliga saker. Tänker att du säkert ler nöjt där du är när du ser ner på oss som vandrar vidare - du är med oss vart vi går! Alltid! Älskar dig mormor.

Agnete Sperlbauer 21 mar 2011

Agnete Sperlbauer

Idag skulle du fyllt 87 år mor. Saknaden är stor. Var på minneslunden och tände ett ljus till dig. Önskar så att du har det bra där du är, hade gärna velat ha ett tecken från dig. Kram Agnete

Angelika 21 mar 2011

Angelika

Mormor...saknar dig så...tänker på dig så ofta...

Paula 14 feb 2011

På Alla Hjärtans Dag

Puss & Kram på Alla Hjärtans Dag mormor
Jag var ju alltid " lilla hjärtat" för dig!

Angelika 09 feb 2011

Angelika

Underbara, söta mormor...du saknas så i mitt liv.
Önskar att du vore här och frisk.
Idag skiner äntligen solen. Jag älskar dig, mormor.

Paula 07 feb 2011

Tänker på dig

Hej mormor - jag tänker så mycket på dig, igår tex. när jag använde din sil som jag har fått när vi gjorde middag och varje morgon när jag tittar i din fina spegel och varje dag när jag går på din fina matta och alldelse speciellt mycket när Andreas lagar potatismos med din fina elvisp...då tänker jag att du hade säkert sagt " Ja, Andreas, han får göra allting...". Och alldelse speciellt tänker jag på dig på lördagar och söndag - då är det extra tomt att man inte kan ringa dig & komma upp och hälsa på. Men jag vet att du har det bra. Det visar du ju mig i mina drömmar! PUSS & KRAM

Agnete Sperlbauer 07 feb 2011

Rapporterat inlägg

Saknar dig

Nu har det gått 4 månade sedan du togs ifrån oss.
Tänker på dig i stort sätt varje dag. Du är fortfarande så levande för mig, jag kan se dig framför mig i så många situationer. Hoppas du har det bra där du är. Jag sknar dig. Kram

Toni 19 jan 2011

Toni

Tänker ofta på dig och Villy, min första tid i Sverige var jag alltid så välkommen till ert hem.

"När vi förlorar någon vi alla måste sörja
ett nytt liv utan dig vi alla måste börja
Ett liv där du inte längre finns
men dig med kärlek vi alltid minns"

Toni

Agnete 07 jan 2011

3månader

Idag är det precis 3 månader sedan du gick ifrån oss. Första Julen utan dig mor. Kunde höra hur du skulle sagt "senapssåsen kunde varit starkare, det hade far också tyckt". Även i det vardagliga är det alltid något som jag tänker "det skulle mor tyckt om". Kram

Rino 05 jan 2011

Rino

Tänker ofta att jag vill ringa dig eller knacka på din dörr, men du kommer inte längre att svara.
Pae säger att du var den snällaste människa hon någonsin träffat, något jag alltid vetat.
Vi saknar dig mormor, men inte bara minnena av dig lever - idag blommade din orkide’..

Paula 21 dec 2010

Paula

Og selv om du er væk for altid
Så vil jeg ikke græde mere
Jeg vil lade som om du lever
Og har det godt nok
Der hvor du er

Er der nogen I himlen
Der kan elske dig?
Ligeså meget som jeg gjorde
Nogen der får dig til at grine ligeså meget som jeg?
Jeg håber bare du har det godt deroppe
Og at de andre de kan se, hvor dejlig du er
Håber bare, at du når det
Alt det, du ikke nåede her

Har du fået dine vinger
Sidder de nu godt nok?
Og kan du flyve rundt I luften
Med de andre I din flok?

Og jeg ved, at du er optaget
I det store englekor
Og at du synger endnu smukkere
End vi har hørt her
På vores jord

Men er der nogen I himlen
Der kan elske dig?
Ligeså meget som jeg gjorde
Nogen der får dig til at grine ligeså meget som jeg?
Jeg håber bare du har det godt deroppe
Og at de andre de kan se, hvor dejlig du er
Håber bare, at du når det
Alt det, du ikke nåede her

Paula 21 dec 2010

drömmar

Drömmer så mycket om dig mormor - men det känns så bra. Då vet jag att du har koll på oss, är med oss överallt! och du är så glad i min drömmar.

Lyssna vilken vacker låt - den stämmer så bra in på dig: http://www.youtube.com/watch?v=MLIh66cVP-M

Pussar & Kramar

Agnete 12 dec 2010

Sakna dig

Kära mor, mina tankar går ofta till dig. Saknar dig så. Önskar jag fick ett tecken från dig så jag vet att allt är bra och att du slipper alla smärtor. Sov gott.

Paula 09 nov 2010

från fönstret

Vi var uppe hos dig mormor i helgen, du skulle sett som mamma skrynklade ihop handdukarna ;) Det var så tomt i fönstret när vi åkte, det är ju där du ska stå och vinka på oss. Saknar dig varje dag. Puss

Skriv nytt inlägg

De fält som måste fyllas i är markerade med (obligatoriskt)