Presenter som räddar liv

När du väljer att ge bort en av de här produkterna som present bidrar du samtidigt till den viktiga hjärt- och lungforskningen.

Gravidhalsband

Smycket har en hjärtformad gravidbola som klingar vackert då man rör sig. Fostret lär sig att känna igen ljudet och sägs lugnas av det även efter födseln. Pris: 320 kr varav 10 % går till Hjärt-lungfonden.

Poster "Tillsammans"

“Tillsammans” är ett fototryck från original. Den säljs som poster i två olika storlekar. Pris: 155 kr för A4-format, 190 kr för 30 x 40 cm. För varje såld poster går 15 % till Hjärt-Lungfonden.

Hjärteugglan

Hjärteugglan är ett fototryck från original som finns i två olika storlekar. Pris: 155 kr för A4, 190 kr för 30 x 40cm.

Weekend Bag Clifton

Weekendbag i canvas. Stabil och enkel att packa och väskan har både axelrem och handtag. Pris: 575 kr, varav 69 kr går till Hjärt-Lungfonden

Pläd Elephant

Mjuk och fluffig pläd i sherpakvalitet. Tryck med fint fårmönster och fin matchande grå sherpabaksida. Pris: 675 kr för 2 st, varav 81 kr går till Hjärt-Lungfonden

Dreamy Day

Tryck "Dreamy Day" på canvasduk. Mått 120 x 90 cm. Pris: 999 kr varav 99 kr går till Hjärt-Lungfonden.

Nallen Bobo

Mjukisnallen Bobo blir en kär vän för de små och följer alla säkerhetskrav. Pris: 200 kr varav 75 kr går till Hjärt-Lungfonden.

Hjärtlykta från Sagaform

Vacker hjärtlykta från Sagaform. Pris 149 kronor, varav totalt 38 kronor går till Hjärt-Lungfonden.

Gåvokort "Ge med hjärtat"

Webbutiken "Ge med hjärtat" säljer presentartiklar och gåvokort där minst 15% direkt går till Hjärt-Lungfonden

Ornate Butterfly

Illustration med blyerts och tusch, papper. Trycks på matt papper av gallerikvalitet. Ram ingår ej. Storlek: A3. Pris 195 kr exkl. frakt 42 kr. 15 % skänks till Hjärt-Lungfonden.