Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet är en rikstäckande organisation som utbildar unga i entreprenörskap. På den här sidan har vi samlat råd och tips för dig som vill starta UF-företag i samarbete med Hjärt-Lungfonden.

Vi välkomnar alla UF-företag som vill hjälpa oss att sprida vårt budskap och samla in pengar till svensk hjärt-lungforskning i världsklass. Här följer några tips och råd, samt en del viktiga riktlinjer som är bra att känna till innan du drar igång.

Samarbete med UF-företag

Berätta gärna för oss om du ska starta ett projekt eller ett UF-företag så att vi kan samarbeta. Fyll i vårt samarbetsavtal och mejla det till oss (se mejladress nedan).

UF-företag som vill sälja egna produkter

Har du en egen produkt som du vill sälja till förmån för Hjärt-Lungfonden? Det uppskattar vi! Du får gärna hänvisa till oss i din marknadsföring, men i stället för att låna vår logotyp ser vi helst att du textar organisationens namn. Till exempel så här "10 kronor per såld t-shirt går till Hjärt-Lungfonden".

UF-företag kan sälja pins och smycken

Om du inte har en egen produkt att sälja erbjuder vi dig att sälja våra produkter. Under januari och februari har du möjlighet att hjälpa oss att sälja hjärtepins till förmån för forskningen om barns hjärtfel. Under mars och april kan du hjälpa oss att sälja Go Red-smycken till förmån för forskningen om kvinnors hjärtfel. Läs mer via länkarna längst ner på sidan!

Sprid information om Hjärt-Lungfonden

Vi har ett tjugotal skrifter, flera rapporter samt information på vår hemsida som du gärna får nyttja och hjälpa oss att sprida via mässor, sociala medier och i andra relevanta sammanhang. Det mesta av vårt material finns att ladda ner och att beställa hem helt kostnadsfritt.

Sätt in gåvor till Hjärt-Lungfonden

Gåvor från UF-företag kan sättas in på PlusGiro 90 91 92-7 eller Bankgiro 909-1927. Glöm inte att uppge ditt företagsnamn och att det är ett UF-företag. Om du även uppger din adress skickar vi ett tack-brev och en bekräftelse på att vi har tagit emot din gåva. Tack för att du stödjer svensk hjärtforskning!

Läs mer på Ung företagsamhets egen webbplats.

Kontakt
Lotta Johansson
Telefon: 08-566 24 205
E-post: ei@hjart-lungfonden.se

Sidan senast uppdaterad 2016-09-15