TradingToplists vill höra fler hjärtan slå

GE EN GÅVA
Insamlat hittills: 0 Kronor
Insamlingsmål: 5 000 Kr
0%

Om insamlingen

Som en av Sveriges största guider och webbportaler inom cfd handel vill vi självklart vara en del av Hjärt- och lungfondens insamlingsinitiativ på nätet och visa att vi också bryr oss om hjärt- och lungsjukdomar. Oavsett om du blivit länkad till den här insamlingssidan genom våra kanaler eller vår hemsida (eller kanske hittat den genom Hjärt- och lungfondens kategorisida för insamlingar) uppmanar vi våra läsare och besökare att också vara en del av detta fantastiska arbete. Varje donation gör nytta, oavsett hur liten eller stor den är.

Här har du möjlighet att skänka en egen gåva till vår gemensamma insamling. Din gåva går till viktiga forskningsprojekt som på sikt ger bättre vård. Du bidrar samtidigt till att fler människor får mer tid att leva.

Vill du hellre bli månadsgivare så finns även en sådan möjlighet. Det gör oss alla förstås ännu gladare! Månadsgivare har en rad andra förmåner till skillnad från de som gör en engångsdonation. Som månadsgivare får du hem tidningen ”Forskning för hälsa” fyra gånger per år. Och ger du 200 kronor eller mer varje månad så blir du berättigad till en skattereduktion.

För att bli månadsgivare behöver du medge en autogirobetalning genom e-signering på Hjärt- och lungfonden, alternativt att du får en blankett hemskickad till den adress du är folkbokförd på. Vill du hellre ge en engångsgåva så rekommenderar vi att du gör det på den här sidan. Då stöttar du Hjärt- och lungfonden samtidigt som du belyser fram vårt arbete och engagemang. Tack för ditt stöd!

Läs mer om TradingToplists på https://tradingtoplists.com/se/

Hjälp Peter samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Gåvor

Inga gåvor än

Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Tillbaka till förstasidan

Insamlingskonto

SWISH
90 91 92 7
PLUSGIRO
90 91 92 7
BANKGIRO
90 91 92 7

Kontakta oss

TELEFON
08-566 24 200
POSTADRESS
Box 5413
114 84 Stockholm
GÅVOSERVICE
Öppet: helgfria vardagar 08.00 - 18.00
Telefon: 0200-88 24 00

Beställ nyhetsbrev

Anmäl olagligt eller olämpligt innehåll tilldataskydd@hjart-lungfonden.se. Vi tar bort olagligt eller olämpligt innehåll.

FÖLJ HJÄRT-LUNGFONDEN I SOCIALA MEDIER