Team Järngänget

GE EN GÅVA
Insamlat hittills: 357 Kronor
Insamlingsmål: 10 000 Kr
4%

Om insamlingen

Sedan 2016 har jag tränat och engagerat mig i pensionärer mellan 60 år upp till den äldsta som är 94 år. Vi kallar oss Team Järngänget! Alla tränar utifrån sina förutsättningar och vi hittar olika lösningar för var och en om det behövs. Vi skojar och skrattar och det viktigaste är belöningen efteråt; vi fikar tillsammans och äter frukt. Varje gång vi träffas så ger det både mig och dem energi för hela veckan!

Jag älskar att få jobba hälsofrämjande och att inspirera människor att må så bra de kan.

Jag har nu startat en egen insamling till förmån för Hjärt-Lungfonden och hoppas att du vill vara med och bidra. Eftersom jag älskar att cykla MTB så kommer mitt bidrag vara 1 krona för varje km som jag cyklar under 2020.

Vill du också cykla med mig och bidra? Härligt! Vill du bidra ändå så blir jag väldigt glad!

Hjärt-Lungfonden är en ideell organisation som samlar in pengar till forskning om hjärt- och lungsjukdom. Deras verksamhet är helt beroende av gåvor eftersom fonden inte får något statligt stöd. Varenda krona gör skillnad.

Hjärtligt tack för ditt stöd!

Swisha en gåva

Bidra till insamlingen genom att swisha direkt till 90 91 92 7 och ange 924533 som meddelande. Det kan ta upp till en dag innan gåvan visas. Som givare blir man anonym.

Hjälp Anette samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Gåvor

Anette Jonsson 257 kr 2020-07-16
Anette Jonsson 100 kr 2020-04-17
Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Tillbaka till Cykelmiljonen