Slå ett slag för hjärtat

GE EN GÅVA
Insamlat hittills: 2 501 Kronor
Insamlingsmål: 3 500 Kr
71%

Om insamlingen

Donera minst 100 kr och ta chansen att vinna ett VO2-maxtest* (Se längst ner för förklaring) hos Avonova Active i centrala Stockholm!

Hjärt-Lungfonden är en ideell förening som arbetar med forskning inom hjärt- och lungsjukdomar. Med gåvor kan forskningen gå framåt snabbare vilket resulterar i längre och friskare liv för många fler.

I den här insamlingen har du chansen att donera pengar till forskningen och samtidigt vinna ett VO2-maxtest till ett värde av 1100 kr sponsrat av Avonova Active. Alla pengar du donerar går oavkortat till Hjärt-Lungfonden.

Regler för tävlingen:

I samarbete med Avonova Active har du nu chansen att i ett lotteri vinna ett VO2-maxtest om du donerar till Hjärt-Lungfonden i den här insamlingen. Reglerna är enkla:

  1. För varje 100 kr du donerar får du en lott i lotteriet. 200 kr ger två lotter osv. Alltså har du en större vinstchans ju mer pengar du donerar.

  2. Notera att anonyma donationer inte är med och tävlar om konditionstestet. Samtidigt är det ett sätt för dig att donera om du inte vill delta i tävlingen.

  3. När tävlingen är avslutad dras en lott och vinnaren får chansen att testa sin syreupptagningsförmåga i VO2-maxtestet hos Avonova Active

  4. Tävlingen avslutas 23:59 den 29:onde februari och vinnaren presenteras den 1:a mars. (Det går självklart bra att utom tävlan fortsätta donera pengar fram till Vätternrundan)

Hur utses vinnaren?

Alla som har donerat 100 kr eller mer är med och tävlar förutsatt att ditt namn står på donationen. Ju fler lotter du köper desto större är alltså vinstchansen. Om en person köpt 2 lotter kommer hans/hennes namn att finnas 2 gånger. Lottningen sker sedan på gammaldags vis med utklippta lappar i en skål. Vid dragningen kommer minst tre personer närvara och den som drar det vinnande namnet har förbundna ögon. Vinnaren presenteras sedan i beskrivningen högst upp på den här insamlingen.

Avonova Active Om du är intresserad av att läsa vidare kring tester och träning så får du jättegärna besöka Avonova Actives hemsida! Kopiera in länken nedan i din webbläsare:

https://avonovaactive.se

*Ett VO2-maxtest är ett konditionstest där den maximala syreupptagningsförmågan hos individen mäts. Under testet är det in- och utandningsluften som mäts med hjälp av en mask. Genom testet får du en god bild av din fysiska förmåga.

Swisha en gåva

Bidra till insamlingen genom att swisha direkt till 90 91 92 7 och ange 360070 som meddelande. Det kan ta upp till en dag innan gåvan visas. Som givare blir man anonym.

Hjälp Isak samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Gåvor

Minna Liiro 100 kr 2020-02-21
Anonym givare 500 kr 2020-02-21
Stefan Lööw 100 kr 2020-02-20
Visa fler
Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Tillbaka till Cykelmiljonen