Min pappa Detlef

GE EN GÅVA
Insamlat hittills: 0 Kronor
Insamlingsmål: 5 000 Kr
0%

Om insamlingen

Min pappa Detlef var en unik människa, medmänniska och en passionerad eldsjäl inom sitt yrke som fritidsledare. En outtröttlig kämpe som brann för barn och ungdomar i vår hemkommun. Han älskade att resa, ha projekt igång, laga mat men framförallt vara med sin familj och sitt barnbarn. Jag kommer mest av allt minnas honom som en helt fantastisk pappa som kommer fattas mig varje dag tills den dag då vi äntligen ses igen.

Pappa somnade in den 21 juli 2022 endast 60 år gammal efter en lång tids kamp av hjärtproblem. Jag har startat en egen insamling till förmån för Hjärt-Lungfonden som är en organisation med syfte att samla in pengar till forskning om hjärt- och lungsjukdomar. Deras verksamhet är helt beroende av gåvor eftersom fonden inte får något statligt stöd. Varenda krona gör skillnad och bidrar till att fler människor kan få ett längre och friskare liv. Precis som jag önskar att min pappa hade fått.

Tack för ditt stöd!

Swisha en gåva

Bidra till insamlingen genom att swisha direkt till 90 91 92 7. Ange enbart siffrorna 825020 som meddelande. Det kan ta upp till en dag innan gåvan visas. Som givare blir man anonym.

Hjälp Maya samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Gåvor

Inga gåvor än

Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Tillbaka till förstasidan

INSAMLINGSKONTO

  • Plusgiro 90 91 92-7

  • Bankgiro 909-1927

  • Swish 90 91 92 7

GÅVOSERVICE

KANSLI