Kära hjärtanes ♥️

GE EN GÅVA
Insamlat hittills: 200 Kronor
Insamlingsmål: 10 000 Kr
2%

Om insamlingen

Med denna insamling vill jag slå ett slag för allt som ännu inte hänt och vad vi som medmänniskor kan göra för varann och för oss själva. Genom att inspirera till sundare levnadsvanor kan vi förändra så mycket och motverka sjukdom i hjärta, kärl samt lungor. Några små ledord för alla inspiratörer där ute:

♥️ Munhygienen ♥️ Epigenetisk kost (googla gärna) ♥️ Rörelse varje dag ♥️ Ha livsmål ♥️ 25 frukter/grönsaker i veckan ♥️ Prof. hjälp för att sluta röka. ♥️ Vårda relationer ♥️ Omge sig med positiva människor

Alla känner vi någon & alla kan vi göra något !!!

Jag har startat en egen insamling till förmån för Hjärt-Lungfonden och hoppas att du vill vara med och bidra. Hjärt-Lungfonden är en ideell organisation som samlar in pengar till forskning om hjärt- och lungsjukdom. Deras verksamhet är helt beroende av gåvor eftersom fonden inte får något statligt stöd. Varenda krona gör skillnad och bidrar till att fler människor kan få ett längre och friskare liv.

Tack för ditt stöd!

Swisha en gåva

Bidra till insamlingen genom att swisha direkt till 90 91 92 7 och ange 213446 som meddelande. Det kan ta upp till en dag innan gåvan visas. Som givare blir man anonym.

Hjälp paulina samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Gåvor

Anonym givare 200 kr 2019-11-28
Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Tillbaka till Cykelmiljonen