En 💖 FrĂ„ga. 10% Ă€r iallafall nĂ„got.

GE EN GÅVA
Insamlat hittills: 0 Kronor
InsamlingsmÄl: 5 000 Kr
0%

Om insamlingen

10% av all försĂ€ljning gĂ„r oavkortat till insamlingen. För hjĂ€rtats skull 💖

Jag har startat en egen insamling till förmÄn för HjÀrt-Lungfonden och hoppas att du vill vara med och bidra. HjÀrt-Lungfonden Àr en ideell organisation som samlar in pengar till forskning om hjÀrt- och lungsjukdom. Deras verksamhet Àr helt beroende av gÄvor eftersom fonden inte fÄr nÄgot statligt stöd. Varenda krona gör skillnad och bidrar till att fler mÀnniskor kan fÄ ett lÀngre och friskare liv.

Tack för ditt stöd!

Jag började min resa med hjÀrtproblem för 5 Är sedan. Det började med hög puls, sedan högt blodtryck. Pulsen eskalerade till den grad att jag hade över 140 slag/min i vilolÀge. 200/min av att gÄ upp för en trappa. Jag blev inlagd. Medicin sattes in.

Sedan dess har medicin satts in, satts ut. Prövat det ena och det andra. Det har blivit bÀttre ett tag. Sen vÀrre igen. Jag har gjort sÄ mÄnga EKG undersökningar att jag inte ens kan rÀkna dom. BÄde hemma och pÄ sjukhus. I 5 Är har jag levt med sinus takykardi.

Nu Ă€r jag 28, jag har fĂ„tt infarkt i kranskĂ€rlen. Och Ă€nnu en ny medicin. I vĂ€ntan pĂ„ nĂ€sta steg. Jag vill leva. Jag vill föra forskningen framĂ„t. Jag har hela livet framför mig. Jag har min dotter - hon behöver mig. Om ni kan, skĂ€nk en slant. Om inte, dela iallafall min insamling. En dag vill jag kunna bilda en större familj, det kan jag inte nu. Jag har bra mediciner som funkar - som pausar - men den medicinen Ă€r farlig för ett foster. Man vet inte heller sĂ€kert om min kropp skulle klara en förlossning. Men med din hjĂ€lp sĂ„ kanske det blir möjligt för mig en dag. 💖

HjÀlp Zenita samla in mer till HjÀrt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vÀnner!

GĂ„vor

Inga gÄvor Àn

Ge en gÄva

Fler egna insamlingar

Tillbaka till förstasidan

Insamlingskonto

SWISH
90 91 92 7
PLUSGIRO
90 91 92 7
BANKGIRO
90 91 92 7

Kontakta oss

TELEFON
08-566 24 200
POSTADRESS
Box 5413
114 84 Stockholm
GÅVOSERVICE
Öppet: helgfria vardagar 08.00 - 18.00
Telefon: 0200-88 24 00

BestÀll nyhetsbrev

AnmÀl olagligt eller olÀmpligt innehÄll tilldataskydd@hjart-lungfonden.se. Vi tar bort olagligt eller olÀmpligt innehÄll.

FÖLJ HJÄRT-LUNGFONDEN I SOCIALA MEDIER