Hjälp Dustcontrol stödja hjärt- och lungfonden

INSAMLAT HITTILLS: 2900 kronor

GE EN GÅVA

Om insamlingen

Dustcontrol stödjer Hjärt-Lungfonden 2019! Vi känner alla någon som blivit drabbad av en hjärt-kärlsjukdom eller lungsjukdom. Nu kämpar vi tillsammans för att uppmärksamma sjukdomarna och bidra till fonden. Vi sparkar igång med ”Lungloppet” där anmälningsavgiften går oavkortat till denna insamling. Vill du läsa mer om Lungloppet kan du göra det på: www.Dustcontrol.se

Dustcontrol tillverkar mobila industri- och byggstoftavskiljare, fasta suganläggningar samt kringutrustning och tillbehör. Vi hjälper företag över hela världen till renare arbetsmiljö och förbättrad hälsa.

Hjälp Dustcontrol samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Givare

Kent Ljungman 300 kr 2019-09-17
Rolf Kogner 300 kr 2019-09-17
Triffiq företagsprofilering ab 1200 kr 2019-09-17
Visa fler
Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Ett Hjärta För Strongman

Ett Hjärta För Strongman När jag föddes upptäcktes ett blåsljud i stetoskopet, ett inte helt ovanligt fall av aortaklaffstenos, och jag var dömd att sitta på bänken... eller? Som barn var jag trött, en slö liten rackare som på gymnastiken i skolan hade det där "hjärtfelet" och fick stå över ansträngande moment. Så hände något fantastiskt, som tolvåring blev jag opererad och fick betydligt mer ork och energi. Mitt hjärtfel fanns kvar, jag saknar fortfarande en klaff, men tack vare operationen hade jag helt andra förutsättningar. Som sextonåring började jag träna, trött på att vara killen med hjärtfel som inte hängde med de andra. Åren gick och jag blev så småningom stark, starkare än de flesta faktiskt. Jag trodde dock inte på mig själv riktigt förrän jag upptäckte strongman när jag var 25. Det visade sig att jag hade en fallenhet för sporten, kom trea i SM -90kg 2018 och kvalade in till EM -90kg 2019. Mitt hjärta är inte perfekt men det är ett hjärta för strongman! Jag vet att jag haft tur, jag föddes med en defekt som det redan fanns kunskap om hur man opererar. En dag kommer jag till och med få en protes som gör mitt hjärta fullt funktionellt, hur häftigt är inte det? Det jag hoppas på är att samla in pengar till de som har haft mindre tur och att inspirera de som likt mig kan leva normalt även om vi har lite uppförsbacke.

För att alla hjärtan ska få klappa!

Forskning räddar liv!

TandblekningDirekt Personaltävling

Hjälp oss på TandblekningDirekt att stötta hjärt-lungfonden! Vi tävlar fram till Jul med att samla in så mycket som möjligt genom att tävlingar och bidrag från personal och kunder. Vi hoppas att du vill vara med i denna viktiga sak! Frågor på hur mycket vi hittills samlat in från vår personalinsamling? Släng iväg ett mejl till oss https://tandblekningdirekt.se Hälsningar, Calle

Insamlingskonto

SWISH
90 91 92 7
PLUSGIRO
90 91 92 7
BANKGIRO
90 91 92 7

Kontakta

TELEFON
08-566 24 200
POSTADRESS
Box 5413
114 84 Stockholm
GÅVOSERVICE
Öppet: helgfria vardagar 08.00 - 18.00
Telefon: 0200-88 24 00

Beställ nyhetsbrev

Anmäl olagligt eller olämpligt innehåll tilldataskydd@hjart-lungfonden.se. Vi tar bort olagligt eller olämpligt innehåll.

FÖLJ HJÄRT-LUNGFONDEN I SOCIALA MEDIER