Evéns insamling

INSAMLAT HITTILLS: 84 kronor

GE EN GÅVA

Om insamlingen

Insamling att stödja hjärt-lungforskning genom Hjärt-Lungfonden.

Hjälp Johan samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Givare

Christer Sehlstedt 10 kr 2019-09-05
Anonym givare 11 kr 2019-08-26
Peter Johansson 10 kr 2019-08-26
Visa fler
Ge en gåva

Fler egna insamlingar

Insamling till minne av Margareta

Kära farmor, Det har nu gått över två år sedan du gick bort i lungsjukdom. Denna insamling är skapad i ditt minne. /Barnbarn Nils

Mediestudenternas eget initiativ

Vi är tre mediestudenter vid HIK som ligger bakom det här initiativet. Vi vill testa oss fram med ett nytt insamlingskoncept och få initiativet delat i lokala mediala kanaler, men först och främst sociala medier. Just nu söker vi efter er bidragsgivare som vill vara med och stötta vårt mediala initiativ. Ni har möjlighet att antingen skänka en liten gåva genom vår egen digitala insamlingskampanj, alternativt vara med och stötta insamlingen genom att dela den i era egna kanaler. Målet är stort, och vi söker därför även er lokala medieföretag som är villiga att sprida initiativet till allmänheten. Nedan har vi presenterat en lista på de som är med och stöttar oss idag. Listan kommer uppdateras när vi initierar nya samarbeten på sikt. De som stöttar oss i skrivande stund är; http://www.abcnyheter.se – en gammal svensk portal som grundades 2012 i Småland. Bolaget har nu sitt huvudsäte i Bromma kommer hjälpa oss med kampanjen i sociala medier. http://lovingsweden.se – En nyare portal som fortfarande ligger under utveckling, men som fokuserar på inrikes-relaterat innehåll. http://nyhetspress.se – Borås-etablerade Nyhetspress är en del av samarbetet och kommer dela initiativet i sina flöden. https://www.dagensteknik.se – Teknisk nyhetssajt som skriver om IT, finans, fintech och aktuella händelser inom teknikvärlden. Vi hoppas att alla vill vara med och bidra.

Hjälp Dustcontrol stödja hjärt- och lungfonden

Dustcontrol stödjer Hjärt-Lungfonden 2019! Vi känner alla någon som blivit drabbad av en hjärt-kärlsjukdom eller lungsjukdom. Nu kämpar vi tillsammans för att uppmärksamma sjukdomarna och bidra till fonden. Vi sparkar igång med ”Lungloppet” där anmälningsavgiften går oavkortat till denna insamling. Vill du läsa mer om Lungloppet kan du göra det på: www.Dustcontrol.se Dustcontrol tillverkar mobila industri- och byggstoftavskiljare, fasta suganläggningar samt kringutrustning och tillbehör. Vi hjälper företag över hela världen till renare arbetsmiljö och förbättrad hälsa.

Insamlingskonto

SWISH
90 91 92 7
PLUSGIRO
90 91 92 7
BANKGIRO
90 91 92 7

Kontakta

TELEFON
08-566 24 200
POSTADRESS
Box 5413
114 84 Stockholm
GÅVOSERVICE
Öppet: helgfria vardagar 08.00 - 18.00
Telefon: 0200-88 24 00

Beställ nyhetsbrev

Anmäl olagligt eller olämpligt innehåll tilldataskydd@hjart-lungfonden.se. Vi tar bort olagligt eller olämpligt innehåll.

FÖLJ HJÄRT-LUNGFONDEN I SOCIALA MEDIER