Till minne av Christian Segerstedt

Insamlat hittills: 200 kronor

GE EN GÅVA

Om insamlingen

Min kusin Christian somnade in härom veckan Hellre än en blomma skicka en slant till Hjärt o Lungfonden

GE EN GÅVA

Hjälp Bo samla in mer till Hjärt-Lungfonden. Dela insamlingen med dina vänner!

Fler egna insamlingar

Insamling till minne av Margareta

Kära farmor, Det har nu gått över två år sedan du gick bort i lungsjukdom. Denna insamling är skapad i ditt minne. /Barnbarn Nils

Mediestudenternas eget initiativ

Vi är tre mediestudenter vid HIK som ligger bakom det här initiativet. Vi vill testa oss fram med ett nytt insamlingskoncept och få initiativet delat i lokala mediala kanaler, men först och främst sociala medier. Just nu söker vi efter er bidragsgivare som vill vara med och stötta vårt mediala initiativ. Ni har möjlighet att antingen skänka en liten gåva genom vår egen digitala insamlingskampanj, alternativt vara med och stötta insamlingen genom att dela den i era egna kanaler. Målet är stort, och vi söker därför även er lokala medieföretag som är villiga att sprida initiativet till allmänheten. Nedan har vi presenterat en lista på de som är med och stöttar oss idag. Listan kommer uppdateras när vi initierar nya samarbeten på sikt. De som stöttar oss i skrivande stund är; http://www.abcnyheter.se – en gammal svensk portal som grundades 2012 i Småland. Bolaget har nu sitt huvudsäte i Bromma kommer hjälpa oss med kampanjen i sociala medier. http://lovingsweden.se – En nyare portal som fortfarande ligger under utveckling, men som fokuserar på inrikes-relaterat innehåll. http://nyhetspress.se – Borås-etablerade Nyhetspress är en del av samarbetet och kommer dela initiativet i sina flöden. https://www.dagensteknik.se – Teknisk nyhetssajt som skriver om IT, finans, fintech och aktuella händelser inom teknikvärlden. Vi hoppas att alla vill vara med och bidra.

❤️ A dollar for a mile, and for Tage ❤️

Min pappa gick bort i sviterna av en stroke för tre år sedan och då valde vi att gåvorna skulle skänkas till Hjärt-Lungfonden. Jag ska genomföra Ironman Kalmar den 17 augusti 2019 och då tänkte jag förena detta med välgörenhet. Jag hoppas kunna samla in en dollar för varje mile (140.6) som loppet är. Skänk valfritt belopp, men mitt mål är att insamlingen totalt ska inbringa mer än ”a dollar per mile”. En full Ironman är 140,6 miles, 2,4 miles (3860m) swim, 112 miles (180,2 km) bike, 26,2 miles (42 915m) run. Idag är dollarkursen ca 9,60 vilket ger ett mål på 1350 kr. Når jag mållinjen imorgon, kommer jag personligen att skänka ”a dollar for every mile”.

Tillbaka till förstasidan

Insamlingskonto

SWISH
90 91 92 7
PLUSGIRO
90 91 92 7
BANKGIRO
90 91 92 7

Kontakta oss

TELEFON
08-566 24 200
POSTADRESS
Box 5413
114 84 Stockholm
GÅVOSERVICE
Öppet: helgfria vardagar 08.00 - 18.00
Telefon: 0200-88 24 00

Integritet

Anmäl olagligt eller olämpligt innehåll tilldataskydd@hjart-lungfonden.se. Vi tar bort olagligt eller olämpligt innehåll.

FÖLJ HJÄRT-LUNGFONDEN I SOCIALA MEDIER