Vill du vara med och ge människor mer tid att leva?

Nu söker vi två nya kollegor som vill vara med i vårt arbete för att bekämpa hjärt-lungsjukdom. Är du en fena på digitala kanaler eller en junior redovisningsekonom?

Vill du vara med och arbeta för visionen att fler personer ska få mer tid att leva? Just nu söker vi en ansvarig för sociala medier till vår marknadsavdelning och en redovisningsekonom.

Ansvarig sociala medier

Vårt mål är att vara branschledande i digitala kanaler inklusive sociala medier och vi behöver därför utöka vår marknadsavdelning med en expert som har förståelse för ett förändrat konsumentbeteende och hur Hjärt-Lungfonden kan utveckla arbetet med sociala medier.

Det är en operativ roll som kräver stor handlingskraft och är du initiativrik och drivande får du stor möjlighet att vara med och påverka och utveckla, både din egen roll och verksamhet framåt.

Låter detta intressant? Läs gärna mer om rollen här. 

Junior redovisningsekonom

Rollen innebär att du ansvarar och arbetar med såväl löpande bokföring som avstämningar av balanskonton. Du ansvarar för bokning av fondens kapital samt har kontakt med extern part för finansadministration. Du kommer utöver det vara behjälplig i bokslutsarbete och i årsredovisningsarbetet samt arbeta med avtalshantering innefattande bevakning och uppföljning av avtalen.

För att lyckas i rollen har du minst två års erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har praktisk erfarenhet som gett motsvarade kompetens.

Du har tidigare arbetat med löpande bokföring och avstämningar samt varit behjälplig i bokslutsarbete och vid årsredovisningar. För att trivas på Hjärt-Lungfonden uppskattar du en verksamhet med mjuka värden. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och prestigelös samt van att samarbeta med andra.

Låter detta intressant? Läs gärna mer och ansök här.