Hjärt-Lungfonden söker en projektledare till Insamling- och marknadsavdelningen

Vi söker dig som vill vikariera under ett år och projektleda samt administrera projekt på Hjärt-Lungfondens insamlingsavdelning.

I rollen som projektledare arbetar du med marknadsföringsaktiviteter och kampanjer inom Hjärt-Lungfondens insamlings- och marknadsavdelning. I tjänsten ingår att projektleda en eller flera av Hjärt-Lungfondens återkommande kampanjer, vidareutveckla befintliga arbetsprocesser, vara kontaktperson samt rapportera mot en av våra större samarbetspartners samt vara behjälplig med administrativa uppgifter. En del av arbetet utgår ifrån Hjärt-Lungfondens ­­­­­­­befintliga CRM system. Du kommer att rapportera till Hjärt-Lungfondens gruppledare för kampanjer och din arbetsplats kommer att vara på vårt kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år. Hjärt-Lungfonden har kollektivavtal med Unionen. Tjänsten tillträds i mitten av augusti men vi ser gärna att du har möjlighet att vara hos oss under tre heldagar i juni för överlämning.

Arbetsuppgifter:

  • Projektleda och aktivt driva marknadsföringsprojekt/kampanjer under ledning av gruppledaren för kampanjer.
  • Genomföra projekt som genererar nya affärsmöjligheter och ökar Hjärt-Lungfondens marknadsvärde och insamling. Koordinera och ansvara för produktionen av marknadsföringsmaterial, via interna eller externa kontakter, såsom trycksaker, PowerPoint-presentationer, inbjudningar mm.
  • Följa upp, administrera och utvärdera marknadsaktiviteter och kampanjer i samarbete med gruppledaren för kampanjer samt övriga projektledare på Hjärt-Lungfonden.
  • Kontaktperson och rapporteringsansvarig gentemot en av kundens största samarbetspartners.
  • Vara behjälplig i arbetet med Hjärt-Lungfondens företagssamarbeten.
  • Budgetansvar.

 Du som söker

Vi söker dig som har utbildning inom marknadsföring och kommunikation från högskola/universitet, IHM eller Berghs. Du har erfarenhet av att arbetat med marknadsföring mot konsument och minst fem år i en projektledande roll. Du behöver ha vana vid att hantera och administrera många olika projekt parallellt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med kunddatabaser och CRM system.

Personliga egenskaper

Som person är du kreativ och van vid att ta egna initiativ och ansvar. Du har en utåtriktad personlighet och en hög kommunikativ förmåga. För att passa in i arbetsgruppen tror vi att du är en social, ödmjuk och prestigelös person som ser möjligheter snarare än hinder och vid behov kan hjälpa till med olika typer av arbetsuppgifter, stora som små.

Att du inte nyttjar tobak ser vi som en självklarhet.

Välkommen med din ansökan

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan! Ansöker gör du på www.propell.se. Klicka på "Ansök nu" så guidar vi dig fram. Du kommer först få svara på några korta frågor och därefter bifoga ditt eget CV och personliga brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Fontin på Propell på jessica.fontin@propell.se.