Hjärt-Lungfonden söker koordinator

Hjärt-Lungfonden söker en koordinator till insamlings- och marknadsavdelningen. Tillsammans med vår lojalitetsansvariga kommer du arbeta med att anpassa kommunikationen efter målgruppens behov och önskemål.

Som koordinator är du med och planerar och genomför vår kommunikation till givare och medlemmar och agerar utifrån fastlagda mål och angiven budget. 

Arbetsuppgifter

Utveckla vårt lojalitetsarbete tillsammans med lojalitetsansvarig.
• Förfina processer och hantering av kommunikation till våra målgrupper. 
• Titta på hur vi kan attrahera, behålla och utveckla intresse och trovärdighet hos våra givare genom att rikta kommunikation/information etc.
• Vara kravställare på CRM-systemet för att det på bästa sätt ska supportera lojalitetsarbetet.
• Planera, testa och analysera enheter och flöden av kommunikation mot olika segment.
• Koordinera och tillsammans med lojalitetsansvarig ansvara för beställning, till viss del produktion och leverans av material relaterat till lojalitetsarbetet.
• Arbeta med såväl interna som externa kontakter för produktion av material. 
• Följa upp, administrera och utvärdera aktiviteter i samarbete med andra i verksamheten.

Du som söker

Vi söker dig som har relevant, högre utbildning inom marknadsföring och kommunikation och gedigen erfarenhet, minst fem år, av att arbeta med och driva utvecklingen av lojalitetsprogram och CRM-frågor riktat till konsument. Du brinner för att skapa goda kundrelationer och vet hur CRM bäst fungerar beroende på syfte, mål och kanal. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska. Du arbetar obehindrat i MS Office, och ha erfarenhet av användning av ett eller flera analysverktyg och CRM-stöd för kampanjhantering och administration kopplat till exempelvis en kundklubb.

Läs mer om tjänsten och ansök här.