Hjärt-Lungfonden söker en vass projektledare

Vill du vara med och bidra till att ge fler människor mer tid att leva? Då kanske du är vår nya kollega? Hjärt-Lungfonden söker en projektledare som ska ta det regelbundna givandet till nya nivåer.

På Hjärt-Lungfondens Insamlingsavdelning är vi just nu totalt 12 personer som arbetar med att samla in pengar och bygga långsiktiga relationer med privatpersoner, företag och stiftelser/fonder. Insamlingsavdelningens uppdrag är att varje dag erbjuda privatpersoner, stiftelser och företag möjlighet till ett engagemang parallellt med att metodiskt arbeta med direktmarknadsföring som ständigt optimeras, utvecklas och förädlas där givaren alltid är i fokus. Du är en driven relationsbyggare med förmåga att analysera och utvärdera våra insatser för att säkerställa att varje krona används så effektfullt som möjligt.

Som projektledare med ansvar för regelbundna givare får du en nyckelroll med högt ställda krav på att utveckla rekryteringsmetoder och förbättra lojalitetsarbetet gentemot de regelbundna givarna. Vi står just nu inför ett behov av att utveckla konceptet kring det regelbundna givandet för att bygga en starkare koppling mellan givaren och forskning kring lunga, kärl och hjärta. I arbetsuppgifterna ingår att upphandling av tjänster för t ex telemarketing, field marketing och digitalt vilket kräver erfarenhet av förhandling, avtalsskrivning och att leda och inspirera byråerna för att uppnå högt uppsatta mål. Du kommer att arbeta i vårt avancerade och egenbyggda CRM-system där vi har ett fantastiskt internt stöd av vår IT-avdelning. Tillsammans med insamlingschefen planerar och lägger du budget för det i regelbundna givandet.

För att lyckas i denna roll tror vi att du är analytiskt lagd, har erfarenhet av insamling liksom relations- och direktmarknadsföring. Vi tror även att du är en riktig lagspelare som gillar att sikta mot högt satta mål och att du har en hög kreativ förmåga.

Kan du bocka av följande punkter?

  • Eftergymnasial utbildning inom fundraising, sälj, och/eller marknadsföring
  • Minst fem års erfarenhet som projektledare inom fundraising, direktmarknadsföring eller liknande
  • Erfarenhet av telemarketing och DR. Ett extra plus om erfarenhet finns inom field marketing och dr-tv
  • Praktisk erfarenhet av CRM-system
  • Uttrycka dig väl i tal och skriv på svenska och engelska
  • Goda kunskaper inom Officepaketet
  • Djup analytisk förmåga och kompetens inom målgruppsanalys
  • Om erfarenhet finns kring arbete med lojalitetsprogram är det extra meriterande

Då är du kanske vår nya kollega? Tveka inte att söka till vårt härliga team som brinner för att ge fler människor mer tid att leva! Vi finns i ljusa lokaler centralt i Stockholm.

Skicka din ansökan till rekrytering@hjart-lungfonden.se senast den 22 mars 2019. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nadia Forslund på telefonnummer 0708-544 248.