Det är nu det börjar!

Som deltagare i SCAPIS-studien har du spelat en viktig roll. Och nu kan du fortsätta att spela en viktig roll genom att stödja forskningen.

Bli månadsgivare idag

Fler människor dör av hjärt-kärlsjukdom än av något annat. Unga, gamla. Alla kan drabbas. Därför behövs nya djärva forskningsprojekt som SCAPIS. I slutet av 2018 går SCAPIS i mål. Eller rättare sagt, den första delen av projektet går i mål. Då kommer nämligen alla 30 000 slumpvis utvalda deltagarna i SCAPIS att vara undersökta och det är då det börjar.

SCAPIS lägger grunden för stora forskningsframsteg

Nästa del i SCAPIS är att forskare runtom i landet kan börja använda den fantastiska kunskapsbank som skapats genom data från alla de personer som undersökts. Efter 2020 tror forskarna att de riktigt stora genombrotten kan komma och förhoppningsvis kan de starta med vissa analyser redan under 2018, men allt hänger på om de får finansiering.

Ditt stöd en del av framtiden!

Ditt val att stödja studien genom att delta i undersökningen har spelat en viktig roll. Vill du fortsätta stödja studien så att vi kan stoppa hjärt-kärlsjukdom innan den uppstår. Att den som riskerar att t ex få en hjärtinfarkt eller stroke inte behöver få den. Bli månadsgivare idag så stödjer du långsiktigt forskning som ger oss alla och kommande generationer mer tid att leva!